Vi har 54 plasser, og dyktige engasjerte ansatte med høyt faglig fokus. Barnehagen oppfyller også miljøkravene til Svanemerking, og er den første barnehagen i Nord-Norge med Svanemerket. I tillegg til egne avdelinger, har vi motorikkrom, kreativt verksted, sanserom og spesialrom/grupperom. Vi har også et fellesareal med kjøkken, hvor barna kan være med å lage mat.

Barnehagen ligger idyllisk til, med skiløyper rett utenfor porten. Vi har også gode turmuligheter, med faste turplasser som «Elefantsteinen» og «Krokodilleelva". For de yngste kan det være nok med en tur i «Lille-Skogen», som ligger rett ved siden av barnehagen. 

Barnehagen ligger rett ovenfor Sørvik skole, hvor vi har en god tradisjon for samarbeid. Førskolegruppa blir godt kjent på skolen før skolestart. De deltar også på barnehagesvømming i Grottebadet. 

Som satsing i oppstarten har vi hatt trygghet som tema. Det skal være trygt og godt å være både foresatte og barn hos oss. Vi etterstreber oss å gjøre hverdagen enklere for dere som foresatte. Vi har blant annet rullerende frokost fra 07:15-09:00, slik at alle barna får spise når de kommer. Vi har også fast turdag, og gruppedag. 

Barnehagen bruker gruppe som metode, i tillegg til at det legges opp til faste daglige samlingsstunder med dagtavle. Barna skal få oppleve å utvikle seg i et miljø preget av formelle og uformelle læringssituasjoner, ut fra individuelle behov.

Er det noe du lurer på, ikke nøl med å ta kontakt. 

Velkommen med søknad.

 

Sørvik barnehage

Oppdalveien 13

9419 Sørvik

Veibeskrivelse

 

Enhet

Sørhusan barnehager