Hvem er årets beste kollega?

Nå kan ansatte i Harstad kommune nominere en kollega til kommunens kanskje fineste pris: Vågsfjordens perlepris. Det er prisen som går til verdens beste kollega.

"Come together

Sykemelding når du har flere stillinger

Ansatte med flere stillinger i Harstad Kommune må ha en sykmelding for hver av stillingene. Den ansatte må be legen om å utstede riktig antall sykmeldinger.

Harstad kommune informerer

Vinner av årets perlepris

Marith Myrstad fikk onsdag kanskje den fineste prisen som deles ut i Harstad kommune.

Marith Myrstad fikk prisen av rådmann Hugo Thode Hansen under et arrangement i regi av HMS-festivalen i Harstad kommune, der Jørgen Skavlan holdt foredrag. Foto: Øivind Arvola

Slik får du lønnsslippen fra nå av

På bakgrunn av nye personvernregler må Harstad kommune gjøre endringer i forhold til pålogging mot Visma Enterprise eksternt, bl.a. fra hjemmesiden.

Harstad kommune informerer
1 | 2 | 3 | 4