Klikk her og du kommer til et skjema hvor du fyller inn din kontaktinformasjon. Senest tre dager senere blir du kontaktet av oss slik at vi kan avtale detaljene rundt din frivillige innsats.  

Våre sykehjem er Kveldsol i Melvik, Stangnes sykehjem, Slottet sykehjem på Seljestad, Bergsodden sykehjem og Bjarkøy Sykehjem. Vi har boliger med heldøgns omsorg på Olavsgården bosenter og Bergseng bosenter.

Hva gjør frivillige?

Går tur, hjelper ved arrangementer, spille brettspill, synger og spiller, leser, kjører bilturer og har vanlige samtaler over en kopp kaffe..

Bruk litt av pensjonisttiden

Både ferske og erfarne pensjonister utgjør flertallet av frivillige. Vi ønsker enda flere av dere! Men har også behov for flere yngre.  Er dere ektepar eller samboere, kan frivillighet gi noe nytt å gjøre sammen.

Frivillighet er ubetalt innsats.

Harstad kommune satser

Kommunen prioriterer å gi oppholdet et rikere innhold enn ordinær helsepleie. Derfor jobbes det systematisk etter prinsippene i den nasjonale sertifiseringsordningen Livsgledehjem, som innebærer grundig systematisering og oppfølging for å gi hverdagen bredt innhold.

Frivillige er viktige medspillere for å gjennomføre aktivitetene. Vi får aldri mange nok og håper derfor at nettopp du kontakter oss.