Harstad - den lille store byen

I Harstad har vi kulturhus med variert og tettpakket program hele året. Vi har festivaler og festspill. Vi har et rikt fritids- og aktivitetstilbud med alt fra sykkelpark til skiløyper i nærområdet og skøytebane midt i sentrum. 
Les mer her; https://www.visitharstad.com/

Her skal det være godt å bo og arbeide hver eneste dag, noe som gir en meningsfull hverdag for alle, og best mulig tjenester for våre innbyggere. Her finner du svært gode bo muligheter, både urbant og landlig. Kort vei til garantert barnehageplass og skoler. Harstad by er liten nok til å bli kjent med mange, og stor nok til nye opplevelser og gleder hver dag.

Alle ansatte i Harstad kommune medvirker til kontinuerlig forbedring i arbeidsprosessene på avdelingene og omsetter kommunens felles ► verdiplattform (Åpenhet, Respekt, Engasjement, Ansvarlighet, Læring og Utvikling) til praksis i egen hverdag.

Vi jobber med nye og moderne metoder for utvikling av organisasjonen vår, vi forsøker å ansette flest mulig i hele stillinger - og jobber ►kontinuerlig og systematisk for å bli bedre.