Harstad - den lille store byen

Vi har landsdelens største kulturhus, vi har festivaler og festspill. Vi jobber hardt for å leve opp til vårt slagord – attraktiv hele livet. Her skal det være godt å leve, bo og arbeide hver eneste dag, noe som gir en meningsfull hverdag for våre ansatte, og best mulig tjenester for våre innbyggere. Her finner du svært gode bomuligheter, både urbant og landlig. Kort vei til garantert barnehageplass, gode skoler og fantastisk natur. Harstad by er liten nok til å bli kjent med mange, og stor nok til nye opplevelser og gleder hver dag.

Harstad kommune skal være attraktiv hele livet. For å levere gode og meningsfulle tjenester til våre innbyggere trenger vi flinke medarbeidere.

Alle ansatte i Harstad kommune medvirker til kontinuerlig forbedring i arbeidsprosessene på avdelingene og omsetter kommunens felles ► verdiplattform (Åpenhet, Respekt, Engasjement, Ansvarlighet, Læring og Utvikling) til praksis i egen hverdag.

Vi jobber med nye og moderne metoder for utvikling av organisasjonen vår, vi forsøker å ansette flest mulig i hele stillinger - og jobber ►kontinuerlig og systematisk for å bli bedre.

Nytt rekrutteringssystem

Harstad kommune har fått nytt rekrutteringssystem fra 13.02.2023. Dette innebærer at ALLE må opprette ny bruker/passord og registrere sin cv på nytt, selv om du har bruker fra tidligere. Din søkerprofil lagres da hos oss.

Her finner du alle ledige stillinger i Harstad kommune og du kan opprette deg som ny bruker og passord her:


Her finner du alle ledige stillinger i Harstad kommune