Harstad - den lille store byen

Vi har landsdelens største kulturhus, vi har festivaler og festspill. Vi jobber hardt for å leve opp til vårt slagord – attraktiv hele livet. Her skal det være godt å leve, bo og arbeide hver eneste dag, noe som gir en meningsfull hverdag for våre ansatte, og best mulig tjenester for våre innbyggere. Her finner du svært gode bomuligheter, både urbant og landlig. Kort vei til garantert barnehageplass, gode skoler og fantastisk natur. Harstad by er liten nok til å bli kjent med mange, og stor nok til nye opplevelser og gleder hver dag.

Slik søker du jobb i Harstad kommune - brukerveiledning

Les gjennom denne veiledningen hvis du har behov. Merk at hvis du forlater søkeprosessen i mer enn 30 minutter, vil siden nullstilles og du må starte på nytt. Vi beklager ulempen dette kan medføre.

Du finner ledige stillinger her: http://public.harstad.kommune.no/recruitment/opening?0


Er du ansatt eller tidligere søkt stilling i Harstad kommune:

Det er svært viktig at ansatte ikke oppretter ny brukerkonto når det skal søkes stilling, men legger inn brukernavn og passord, alternativt ”Glemt brukernavn og passord”. Skriv da inn din e-post adresse (kommunal e-post adresse dersom du er ansatt, privat e-post adresse dersom du tidligere har vært søker i Harstad kommune) og trykk «Send». Du vil da få tilsendt en verifiseringslink som du skal klikke på for å få tilsendt brukernavn og nytt passord.

Kommunal e-post kan leses ved å trykke på linken «Les e-post» i menyen til venstre under «For ansatte», eller på adressen https://epost.harstad.kommune.no

Åpne e-post i et nytt vindu så er det lettere å skrive inn brukernavn og passord for pålogging. Dersom du får problemer med pålogging mot kommunal e-post (f.eks. feil passord), ta da kontakt med IKT Brukerstøtte på  ikt@harstad.kommune.no eller telefon 97504444.  


Er du ikke ansatt eller tidligere har søkt stilling  i Harstad kommune:
Opprett deg som bruker i feltet «Registrer søker» og følg instruksene på skjermen.

1 Personal Registrer søker.png

Bruk tilsendt brukernavn og passord og logg inn med disse. Ved første gangs pålogging må passordet endres. I feltet «Passord» skal du skrive det passordet som ble tilsendt på e-post. Deretter lager du et nytt passord.

2 Personal Passord.png

Etter pålogging vil du få oversikt over ledige stillinger. Velg ønsket stilling og velg «søk på stilling».

3 Personal sok.png

Start søknadsprosessen ved å fylle inn påkrevde felt og velg «neste».

4 Personal felt.png

Det er viktig at din CV er fullstendig da denne informasjonen benyttes i søkerlister og ved vurdering av din søknad. Det er ikke mulig å legge ved attester og vitnemål. Disse må medbringes til intervju.

TIPS: I feltet for søknadsbrev er det begrenset tid, alternativt kan søknaden skrives på forhånd i Word og kopieres inn her. Hvis du er mer enn 30 minutter borte fra maskinen, nullstiller siden seg. 

Når alle felt er utfylt, velg «send søknad».

Lykke til!

Trenger du ytterligere veiledning for å søke stilling kan du ta kontakt med personalservice på
tlf. 908 87 391, 915 54 528 eller 941 65 082.

 

Vi søker helsepersonell - se hva som gjør oss attraktiv

Ansatte Bergsodden-3 2018.jpgNå søker vi etter rekrutteringsstillinger for sykepleiestudenter, sykepleiere, vernepleier, ergoterapeut. 

 • Vi kan tilby faglige utfordringer og muligheter for utvikling i et mangfold av tjenester innenfor helse og omsorg.
 • Vi har blant annet fagutviklere i alle enheter med spesielt fokus på faglig utvikling og forbedring av tjenester.
 • Vi driver kontinuerlig forbedring fremst i pannen, sammen skaper vi gode tjenester. Ansatte bidrar sterkt til felles utvikling ved for eksempel bruk av forbedringstavler.
 • Og ikke minst så satser vi på Livsglede.

Søk våre helsestillinger her.

Vi søker etter pedagoger

Barnehagebarn Barnets beste er alltid i sentrum! Hver barnehagedag fylles med livsglede, lek og læring. Barna skal trives og vokse hos oss, fra den dagen de kommer gjennom porten for første gang, til den dagen de begynner på skolen!

Harstad kommune har vedtatt 50 % pedagognorm i de kommunale barnehagene og som vi har tro på vil bidra til å høyne kvaliteten på det pedagogiske arbeid og vi ønsker engasjerte medarbeidere på laget som kan bidra til dette.

Nå søker vi etter pedagogisk leder og støttepedagog

 Vi tilbyr:

 • veiledning som nyutdannet barnehagelærer
 • lønn i henhold til gjeldende avtaleverk
 • pedagogisk leder får et tillegg på kr. 20.000,-
 • vi dekker flytteutgifter 100 % oppad til kr.25.000,-
 • tariffestede pensjons- og forsikringsordninger

Barnehagesektoren i Harstad kommune bygger lederutvikling på konseptet lærende møter. Dette er et verktøy for kunnskapsdeling og utvikling av det pedagogiske arbeidet der dialogsamlinger og pedagognettverk er etablerte arenaer.

Harstad kommune er språk- og realfagskommune, i tillegg arbeider barnehagene systematisk med implementering av ny rammeplan.

Alle ansatte i Harstad kommune medvirker til kontinuerlig forbedring i arbeidsprosessene på avdelingene og omsetter kommunens felles verdiplattform (Åpenhet, Respekt, Engasjement, Ansvarlighet, Læring og Utvikling) til praksis i egen hverdag.


Her finner du alle ledige stillinger i Harstad kommune 


Harstad kommune skal være attraktiv hele livet. Det betyr at vi ønsker å levere gode og meningsfulle tjenester til våre innbyggere. Til det trenger vi flinke medarbeidere som ønsker å stå sammen med oss for å sikre et godt tjenestetilbud og god service til innbyggerne. 

Vårt mål er at Harstad skal være et godt sted å leve, bo og arbeide – i dag og for framtiden. Til det har vi utarbeidet en verdiplattform for ansatte i Harstad kommune for å stadig yte bedre tjenester:

 • Åpenhet og respekt
 • engasjement
 • ansvarlighet
 • læring og utvikling

Vi jobber med nye og moderne metoder for utvikling av organisasjonen, vi forsøker å ansette flest mulig i hele stillinger - og jobber kontinuerlig og systematisk for å bli bedre.