Tilstede: Alle klasser representert foruten 9C.

Saksliste godkjent.

1. Uteområdet ved Lillian Sharma, DRU i HK.

Status/gjennomgang v/prosjektleder Lillian. Kontrakt inngås i desember 2021. Ferdigstilling planlagt august 2022, til skolestart. Prioriteringer på detaljer må diskuteres. Tuftepark blir fremsnakket. Prosjektbildet Uteområdet ble vist. Noen detaljer var merket opsjoner. De kan dessverre ikke realiseres innenfor rammene. Bla. amfi. Ball-bingen bak ble vurdert til å ta inn overvann. Det blir reetablert med asfalt. Sitteplasser, løse blir endret. Ny basketasfalt kommer. Det blir lagt inn flere benker under tak. Der blir det ikke belysning.  Det blir ikke hengekøyer og klatrevegg. Klatrevegg kan etableres senere da det er enklere å få til i etterkant. Elevene ønsker tuftepark fremfor større sykkelparkering. Elevrådsrepresentantene, 3 stk. forlot etter sak 1.

2. Nasjonale prøver 2021.

Eks. Lesing og regning i 8. og 9. trinn har hatt veldig positiv endring. De ligger godt over forventet resultat.

Tiltak som intensive lesekurs, lese-uke, arbeid på fagdager og involvering av foresatte har gitt positive resultater. Skolen fortsetter med dette arbeidet.

3. Matpause. 

Tilbakemeldinger er at det går bedre. Ingen nye innspill.

4. Temakveld 25. 11 for 9. trinn: Marius Bergan informerte om rus og ungdomsmiljøet.  Det var streamet, og flere skoler deltok derfor samtidig. Det har bare vært gode tilbakemeldinger. Hvordan skal vi informere bedre? Forholdsvis lite oppmøte. Gjengitt: Dette er det viktigste foreldremøtet i året. Det er ikke samme info hvert år. Forslag for neste år evt: Kan man dele det i 2 for å nå flere? Og, kan man registrere oppmøte?  Annen planlegging/forslag tema, for nyåret blir utsatt til etter nyttår.

5. It`sLearing.

Godt innsyn i eleven aktivitet, men noen får ikke åpnet dokumenter. Tas klassevis.

6. Spørreundersøkelse.

Nå er den lukket og svarprosent er god. 3 av 4, av de som ga samtykke, har svart. På første foreldremøte etter nyttår får vi se resultat og kan få kommentere.

7. Alle Med.

Ble veldig godt gjennomført. Skolene planla godt og ungdommene var forberedt. Både lærere og elver er godt fornøyd. Det bekreftes at noen elever har begynt på nye aktiviteter. J

8. Refleksaksjonen

Godt oppmøte og refleksene ble levert av helsesykepleier i år.

9. Covid-situasjonen.

Det kommer mer info etter hvert som det er behov. Avslutningen tirsdag før jul avlyses. Volleyballturneringen blir gjennomført trinnvis.

Referent: Beate M.