Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Spesielle tiltak for Harstad

Vil du bidra til å sikre gode nok kommunale tjenester?

 Vi lager nå en oversikt over frivillige som ønsker å bidra til å sikre gode kommunale tjenester i disse korona-tider, dersom det blir nødvendig. Det kan bli mange oppgaver som vi kan komme til å trenge hjelp til, både innenfor helse- og sosialfeltet, men også andre områder. Vil du bidra?

Frivillige

Opprettholder vedtaket om karantene for tilreisende sørfra

Kommuneoverlegen i Harstad har fattet nytt vedtak om karantenetid for tilreisende fra fylkene Oslo, Agder, Rogaland, Viken, Vestfold og Telemark, Innlandet og Vestland. Unntakene er nå noen flere. Les hele vedtaket her. 

Kommuneadvokat Kristian Fredheim, kommuneoverlege Jonas Holte og jurist Ann Silje Rolness jobber med det nye vedtaket. Foto: Øivind Arvola

Forlenger vedtaket om karantene for reisende fra sør i landet

Vedtak fra kommuneoverlegen i Harstad - Covid 19: Alle som ankommer kommunen etter reiser i fylkene Oslo, Agder, Rogaland, Viken, Vestfold og Telemark, Innlandet og Vestland ilegges hjemmekarantene i 14 dager etter ankomst. Les hele vedtaket her.

KORONAINFO TIL ALLE

Setter alle som ankom fra fylkene Oslo, Agder, Vestfold og Telemark, Innlandet, Rogaland, Viken og Vestland fra og med 10. mars i karantene

For å stoppe spredning av Covid-19 og bidra til å opprettholde nødvendige helse- og omsorgstjenester har kommuneoverlegen i Harstad vedtatt at alle som ankommer Harstad etter reiser i fylkene Oslo, Agder, Vestfold og Telemark, Innlandet, Rogaland, Viken og Vestland ilegges hjemmekarantene i 14 dager etter ankomst. Vedtaket gis tilbakevirkende kraft fra og med 10. mars.

Koronakart
1