Hopp til toppmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
14. mai 2021 kl. 22:58

KORONA: Her finner du all info og alle tiltak fra kommunen angående koronaviruset

Les alt på www.harstad.kommune.no/korona

Ber hurtigbåtpassasjerer i perioden 10. - 12. mai teste seg

Reisende med Fjorddronningen fra Harstad til Engenes, Brøstadbotn, Finnsnes og Tromsø 10. mai- 12. mai bes teste seg. Det samme gjelder de som har vært bordgjest på Go 2 Grill i Evenes i perioden etter 7.mai. Vi anbefaler også de som var på Peppes pizza tirsdag 11. mai mellom kl. 20:00 – 21:00 å teste seg.

AE0F07A4-721E-4B9A-A6F4-3932B9EE80C2

Over 800 doser i uke 15

Viktig: Gi beskjed om du ikke skal ha, allerede har fått eller er forhindret fra å få denne gangen.

Vaksinering i Seljestadhallen. Foto: Øivind Arvola

Her er våre forenklede påskeråd

Vi ber våre innbyggere og besøkende følge ett lokalt råd og de nasjonale rådene. Siden det er såpass mange, har vi plukket ut noen av dem.

Aunfjellet. Foto: Øivind Arvola

Nye nasjonale koronaregler og anbefalinger

For å hindre at smitten skal spre seg til områder i landet med lite smitte, innfører regjeringen etter råd fra Helsedirektoratet og FHI strengere nasjonale tiltak. Tiltakene trer i kraft fra midnatt, natt til torsdag 25. mars og gjelder inntil videre. Det skal gjøres en ny vurdering innen 12. april.

Harstad kommune informerer
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |