Siste skoledag før jul har vi tradisjon på at vi har felles opptelling av penger som er gitt i omvendt adventskalender i klassene. I år fikk vi inn kr 22 278 på dette.

I løpet av skoleåret har elever, foresatte og ansatte gjennomført mange andre aktiviteter til inntekt for SOS-barnebyer:

* 2 Kaféer på SFO

* Mørketidskafé

* 6.trinn serverte på pensjonistkafé for Utdanningsforbundet

* 2 elever på 7.trinn har laget og solgt armbånd

Totalt har vi gjennom disse aktivitetene samlet inn kr 23 400.

I romjula vil SOS-barnebyer få overført kr 45 678 fra Medkila skole. Midlene skal gå til Tromshuset i Pskov. Ledelsen ved skolen er stolt over innsatsen elever, foresatte og ansatte har utført for å samle inn disse midlene til SOS-barnebyer.

Takk til alle som har støttet opp dette arbeidet!

 2

Elevrådet ved Annie Stokkan Brose og Othelie Hardersen ledet opptellingen av pengene fra omvendt adventskalender sammen med kontaktlærer for elevrådet, Harald Troøyen. Jubelen stod i taket da sluttsummen var klar!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wenche Havig
Skolens tidligere rektor Wenche Havig mottok en symbolsk sjekk på vegne av SOS-barnebyer i Troms. Wenche brukte anledningen til å minne oss på om at omvendt adventskalender ble startet på Medkila skole for mange år siden. Nå gjennomføres omvendt adventskalender i alle landets fylker og mange gode formål nyter godt av dette.