Hopp til toppmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Den kulturelle spaserstokken

Spaserstokklogo.jpgDen kulturelle spaserstokken (DKSS) er en nasjonal kultursatsing som har som mål å sørge for profesjonell kunst- og kulturformidling av høy kvalitet til eldre. I Harstad Kommune administreres ordningen av kulturrådgiver, i tett samarbeid med representanter fra Helse og omsorg.

Tilbudet består blant annet av konserter og andre arrangementer og aktiviteter på byens sykehjem, omsorgsboliger og aktivitetssente og støtte til prosjekter eller arrangement som bidrar til økt kulturtilbud til byens eldre.

Kontakt:
Maren Aurebekk Tlf. 91 15 31 82

 

 

AKTUELT:

Påskestart med Marthe Valle

Den kulturelle spaserstokken i Harstad innleder påskeuken med stemningsfulle konserter av Marthe Valle, på flere av kommunens eldreinstitusjoner.

Marthe Valle Banner photo

Skriveverksted i Den kulturelle spaserstokken

Forfatter Rebekka Brox Liabø fra Tromsø og den lokale forfatteren Caroline Kaspara er i gang med Skriveverksted for eldre, der de ønsker å løfte fram de eldres historier og opplevelser.

Caroline og Rebekka Foto TAKarlsen

Sanger for fred

Harstads fribymusiker Abazar Hamid opptatt av fred og vennskap. Han har hentet fram legendariske låter med budskap om en bedre verden, som han nå vil dele med kommunens eldre garde.

Abazar 2

"Fra Bach til Fjellheim"

Møt to av våre kjære landsdelsmusikere, Runa Bergsmo og Ann-Sofie Godø, i konsert på Bergsodden sykehjem 22. februar.

Runa-Bergsmo-og-Ann-Sofie-Godø-Foto-Øivind-Arvola

Sigrun Loe Sparboe & Magnus Wærnes

Den kulturelle spaserstokken setter opp ekstrakonserter med Sigrun Loe Sparboe & Magnus Wærness onsdag 8. februar på Helsehuset i Harstad og Bjarkøy sykehjem.

Sigrun & Magnus

Førjulseventyr

Vi garanterer allsang og julestemning i spaserstokk-konserten "Førjulseventyr" med Astrid Giæver Marvik og Monica Munkvold Døsen fra Trio Vario.

Førjulseventyr

Førjulskonsert

Sopranen Ellen Kristiansen og pianisten Marit Nygård inviterer til et musikalsk pusterom i adventstida, ved kommunens sykehjem og eldreinstitusjoner.

Julespaserstokk