Sigrun & Magnus.jpg
Foto: Misty Austfjord

Solas tilbakekomst og nytt år skal feires med Sigrun Loe Sparboe og Magnus Wærnes på turné. På denne konsertrekka deler de salmer og sanger for glede og sorg, fra forestillingen som hadde premiere under Trondenesdagene i høst.

Sigrun Loe Sparboe og Magnus Wærness har opptrådd ved flere anledninger sammen i høst, nå senest på Isbadedagen i Skånland. Denne gang er det eldreinstitusjonene i Harstad kommune som får besøk av to av regionens mest aktive og profilerte artister.

På repertoaret står kjente og kjære salmer som har bidratt i anledninger både for sorg og glede i kirkerommet opp gjennom årene, samt at artistene spiller noe eget materiale. Konserten under Trondenesdagene ble skrytt opp i skyene av publikum, så den eldre garde i kommunen har en flott musikkopplevelse i vente.

  • Dere gav oss en hjertevarm opplevelse, skrev blant annet publikummer Hanne Marit Kvitting etter konserten på artistenes Facebooksider.

Sigrun Loe Sparboe er kjent som en fantastisk formidler av musikk og har med årene bygget seg opp en stor fanskare landet rundt. Med sine to utgivelser som soloartist, "Uten at du vet det" og "Vindfang", har hun etablert seg som en av landets fremste folk/pop-visesangere. I høst markerte hun sitt ti-årsjubileum som artist, med konserter i Galleri NordNorge og under filmfestivalen i oktober lanserte hun musikkvideoen «De som frosten tok» av fotokunstner Pål Laukli fra Harstad.

Magnus Wærness har i tiden siden han returnerte fra England, der han studerte på LIPA og jobbet som musikalskuespiller i noen av verdens største musikaler, skaffet seg en stor fanskare. Han hylles som en av landets fremste entertainere og vokalister. Konserten hans «Jul på Nordnorsk» ble en av de mest besøkte på Harstad Kulturhus i 2016, og Harstad Tidendes anmelder skrev etter konserten:

«Wærness kan det å stå på en scene. Han er trygg, rutinert og har stor sceneutstråling. Kommunikasjonen med publikum flyter lett.»

Artistene besøker Kveldssol, Bjarkøy, Slottet, Stangnes og Bergsodden sykehjem, samt Olavsgården Bosenter, Bergseng bo- og servicesenter og Sama kafé- og aktivitetssenter på dagene 18., 20., 25. og 27. januar. Beboere, pårørende og hjemmeboende eldre ønskes spesielt velkommen av DKSS i Harstad kommune!

Onsdag 18. januar

12:00

Kveldssol sykehjem

16:30

Bjarkøy sykehjem

 

 

Fredag 20. januar

11:00

Slottet sykehjem

13:00

Bergseng bo- og servicesenter

 

 

Onsdag 25. januar

17:30

Stangnes sykehjem

19:00

Bergsodden sykehjem

 

 

Fredag 27. januar

10:30

Sama kafé- og aktivitetssenter

12:00

Olavsgården Bosenter