De neste to ukene skal det settes nesten 1600 doser med Pfizer-vaksine. For at dette skal gå effektivt, er vi avhengig av hjelp fra våre innbyggere. Vi er startet innkallingen av folk i aldersgruppen 65-74 år. Samtidig kaller vi inn personer mellom 18-64 år med sykdommer/tilstander med høy risiko for alvorlig forløp.

Digital timebestilling

For at vi skal få satt alle dosene er vi avhengig av at flest mulig bestiller time digitalt - gjør som følger:

De som er plukket ut får en sms som sier at de skal skrive seg opp på time ved å følge vedlagte lenke. Vi har korte frister, og dette må gjøres så raskt som mulig.
Viktig: Etter å ha satt seg opp på time via lenken -  og fått sms om at timen er registrert - MÅ MAN VENTE EN GOD STUND FØR NETTLESEREN LUKKES. Dette er fordi den bekreftende smsen sendes automatisk ut før timebestillingen er registrert i timeboken. Dermed risikerer man å møte opp - og ikke få vaksine, fordi timen ikke er registert, selv om man har fått SMS. 

Bortreist i uka du få tilbud om vaksine? Dette gjør du:

De som får tilbud om vaksine, men som ikke kan motta vaksinen den uken, må ringe pandemitelefonen og gir beskjed om det slik at vi slipper å oppsøke dem. Slik kan vi også skrive dem opp på venteliste til når det passer å vaksineres.

Allerede fått vaksine hos kommunen eller andre steder (UNN/andre kommuner)

  • Har fått SMS om vaksinering: De som allerede er vaksinert men allikevel fått sms om å bestille time bes også om å ringe pandemitelefonen for å gi beskjed om dette, slik at de ikke kommer på listen på nytt og vi slipper å oppsøke dem.
  • Har ikke fått SMS om vaksinering:
    Noen har allerede har fått vaksine (på sykehuset eller i andre kommuner) men ikke fått sms, bes om å gå inn i Helseboka og registrere seg på nytt og svare på tre enkle spørsmål: Ønsker du vaksine – NEI – er du sikker – JA – og svarer blant alternativene f.eks ‘fått annet sted’.