I 2018 arrangerte Olavsgården bosenter for første gang nyttårsdans i Nordic Hall med levende musikk, tre retters middag og dans.

- Det var veldig populært, og vi ønsker å gjenta suksessen, gjerne med enda flere deltakere, sier Livsgledegruppa på Olavsgården.

Årets arrangement skjer 28. januar fra kl 1800 i Nordic Hall. 

I år kan gruppa friste med en tre-retters middag med aperitiff, med tilhørende drikke til maten, mulighet for å kjøpe mer drikke i egen bar, dans med Botnbælgan, underholdning og loddsalg.

- Vi selger billetter til de som ønsker å delta; man trenger ikke være beboer på Olavsgården eller noen av våre andre institusjoner. Vårt ønske er at dette skal være et hyggelig nyttårstreff med mulighet for å danse for alle som er godt voksen og ønsker å gå i et slikt selskap, sier lvsgledegruppa.

-Vi ønsker å presisere at det er et godt tilrettelagt arrangement for rullestolbrukere, demente og alle eldre som bor hjemme. Det er en god anledning til å komme sammen å treffe gamle kjente og ikke minst nye bekjentskaper.

En god dans kan også gjennomføres fra rullestol.

Dørene åpnes kl 1800 tirsdag 28. januar 2020, og billetter selges på alle institusjoner og på begge bosentrene. Eller direkte til avdelingsleder Ellen Johnsen på Olavsgården.  Her kan du betale med VIPPS eller med kort.