Kl 1630: Politiet er nå på plass på Sama og har åpnet opp for trafikk som skal ut av sentrum. På grunn av fare for flygende gjenstander føres trafikken ut av sentrum forbi Tines anlegg på Sama. Følg politiets anvisninger på stedet. Trafikk inn til sentrum må foreløpig vente til området er sikret.
 
Kl 1800: Samagata har åpnet for trafikk i begge retninger. 
 
Kl 1645: Det åpnes også opp for at ansatte og andre som oppholder seg på sykehuset kan forlate på anvist utgang. UNN Harstad vil informere nærmere om dette.
 
Kl 1630: Været er nå slik at det er mulig for foresatte å hente barn i barnehager over hele Harstad. Vi anbefaler fortsatt at folk er forsiktige når de oppholder seg utendørs. Foresatte kan nå også hente skoleelever. Vi ønsker ikke at elevene skal gå hjem alene. Det jobbes med å skaffe skoleskyss til de som trenger det.
 
Kl 1800: Nesten alle elever er nå kommet seg hjem. 
 

Hålogalandshallen er stengt

Veggplater i Hålogalandshallen har løsnet. Det kan være farlig å oppholde seg i nærheten av hallen. Hallen er stengt inntil videre. 

Fortsetter opprydding i Folkeparken

En rekke trær har veltet i Folkeparken, og taket til Medkila skilag sitt klubblag er blåst av. Våre folk har vært opptatt med opprydding rundt om i kommunen, og vil fortsette i Folkeparken etter hvert. Vi håper på forståelse for at det tar litt tid å få ryddet opp og klargjort skispor.