Onsdag den 22. november får 300 førskolebarn i Harstad lære om trafikkreglene i den musikalske forestillinga «Noen regler må vi faktisk HA-haha» i lillesalen på kulturhuset.  

Kjent og kjær

Bak forestillingen står Molly & Partner. Duoen er kjent fra NRK Radio Super, og spilles av Marianne Krogness og Karoline G. Herlofsen. De to har herjet kulturscener landet rundt de siste årene, og har gitt ut flere album. I 2018 ga de ut sangene sine i egen sangbok på Musikkforlaget. Molly & Partner har i samarbeid med Trygg Trafikk laget musikkvideoer og nyttige og morsomme filmer til glede og læring for liten og stor. 

Forestillinga «Noen regler må vi faktisk HA-haha»er et ledd i trafikkopplæringa for barn som er forankret i Barnas Trafikkubb. Se mer på www.barnastrafikklubb.no 

Populært

- Trygg trafikk gir oss denne forestillingen siden vi er en Trafikksikker kommune. Det var stor interesse blant barnehagene da forestillingen ble gjort kjent, sier Elin Storsletten, som er Harstad kommunes koordinator for Trygge lokalsamfunn

Barn fra hele 23 barnehager skal delta og vi måtte sette opp to forestillinger, en kl 11.00 og en kl 12.30. Trygg trafikk dekker også busskostnader slik at de barna som ikke har gangavstand til Kulturhuset blir hentet i barnehagen. 

- Barnehagene har i forkant fått tilsendt noen av sangene slik at de kan delta i forestillinga, og her er det flere fengende låter som de nok kommer til å nynne på utover i mørketida, sier Storsletten, og legger til at to lokale ungdommer fra Kulturskolen skal spille «Lyset» i forestillingen.