Elisabeth Mortensen har jobbet 11 år i Humana omsorg og assistanse, der hun har ledet divisjon for helse og omsorg, med om lag 550 ansatte. Hun har også erfaring fra offentlig helsevesen, og som kontorsjef i Bufetat. Mortensen er utdannet sykepleier, og har videreutdanning innen ledelse, deriblant master i ledelse.

Elisabeth Mortensen ser frem til å ta fatt på nye utfordringer i Harstad kommune.

Attraktiv arbeidsgiver

- Jeg gleder meg til å starte i jobben. I Humana har jeg gjennom mange år hatt hele landet som arbeidsplass. Nå får jeg sjansen til å jobbe mer lokalt med et område jeg brenner for. Derfor valgte jeg å søke på jobben, etter mange fine år i Humana. Det er en rekke flinke folk som har kommunen som arbeidsgiver, og jeg gleder meg til å gjøre en innsats sammen med dem. Jeg vil gjerne være med å videreutvikle organisasjonen og synliggjøre at den er en attraktiv arbeidsgiver med gode jobbmuligheter, slik at vi klarer å trekke nye folk til byen og organisasjonen. Samtidig skjer det mye fint i Harstad. Jeg er glad i Harstad, og har et engasjement for utviklingen av byen. Denne jobben gir meg en god plattform for å bidra til det. 

Fornøyd kommunedirektør

Kommunedirektør Hugo Thode Hansen er fornøyd med å få Elisabeth Mortensen med på laget.

- Jeg er tilfreds med at Elisabeth har valgt å takke ja til stillingen som HR- og organisasjonssjef hos oss, sier kommunedirektør Hugo Thode Hansen. 

Kommunedirektøren sier at Mortensen har en bakgrunn og egenskaper som samsvarer med kravene til stillingen.

- Hun har tung ledererfaring, og har de personlige egenskapene vi har sett etter. I tillegg kan hun vise til gode resultater på områder som er viktig for oss fremover, slik som blant annet rekruttere og beholde ansatte, arbeid for å redusere sykefravær, heltid og arbeidsinkludering, lederutvikling og medarbeiderskap og kulturbygging. Hun har også solid erfaring fra endringsprosesser og samhandling med tillitsvalgte og verneorganisasjonen. 

Kontaktpersoner:       

  • Elisabeth Mortensen 958 47 532
  • Kommunedirektør Hugo Thode Hansen 977 89 673