Hopp til toppmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
28. okt. 2020 kl. 13:22

KORONA: Her finner du all info og alle tiltak fra kommunen angående koronaviruset

Les alt på www.harstad.kommune.no/korona

Aktuelt

Kurs for nyansatt i Harstad kommune

Kurs for nyansatt i Harstad kommune etter 1.janur 2015 gjennomføres 29.10.15 i Stangneshallen, kafe.  Påmelding via kursportalen.

Læringslean fase 2 - Orientering i formannskapet 19. mai

Ansvarlig: Personalsjef Max Jenssen og SINTEF, representert av Bjørn Bergan og Vestre Toten kommune ved Kari Bjørnerud Børthus. Formål med orienteringen var å informere om bakgrunn, hvorfor fase 2 og hva ser vi og hva er mulig?

Utvikling sykefravær 1.kvartal 2015

Med bakgrunn i utviklingen av sykefraværet i 2014, med en markert økning av langtidsfraværet i 2 kvartal, har vi vært spent på hvordan bildet vil se ut første kvartal 2015.

Oppslagsverk for deg som jobber med tiltak og tjenester for ungdom

Det er en viktig samfunnsoppgave å legge til rette for at alle barn og unge får utviklet sitt potensial slik at de mestrer overgangen til arbeidsliv og selvstendig voksentilværelse. Som et bidrag til dette har Barne -, ungdoms- og familiedirektoratet laget et oppslagsverk i samarbeid med Helsedirektoratet, Utdanningsdirektoratet, Arbeids- og velferdsdirektoratet, Husbanken og Det kriminalitetsforebyggende råd – og er for offentlig ansatte som jobber med tiltak og tjenester for ungdom.