Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Aktuelt

Læringslean fase 2 - Orientering i formannskapet 19. mai

Ansvarlig: Personalsjef Max Jenssen og SINTEF, representert av Bjørn Bergan og Vestre Toten kommune ved Kari Bjørnerud Børthus. Formål med orienteringen var å informere om bakgrunn, hvorfor fase 2 og hva ser vi og hva er mulig?

Utvikling sykefravær 1.kvartal 2015

Med bakgrunn i utviklingen av sykefraværet i 2014, med en markert økning av langtidsfraværet i 2 kvartal, har vi vært spent på hvordan bildet vil se ut første kvartal 2015.

Oppslagsverk for deg som jobber med tiltak og tjenester for ungdom

Det er en viktig samfunnsoppgave å legge til rette for at alle barn og unge får utviklet sitt potensial slik at de mestrer overgangen til arbeidsliv og selvstendig voksentilværelse. Som et bidrag til dette har Barne -, ungdoms- og familiedirektoratet laget et oppslagsverk i samarbeid med Helsedirektoratet, Utdanningsdirektoratet, Arbeids- og velferdsdirektoratet, Husbanken og Det kriminalitetsforebyggende råd – og er for offentlig ansatte som jobber med tiltak og tjenester for ungdom.

Ledersamling mars

Viser til informasjon gitt den 16 mars og plan for 4 treffpunkt ila 2012.

Kickoff alle ledere i Harstad kommune

Informasjon om kickoff alle ledere i Harstad kommune 16. februar kl 13:30 til 16:00 Nordic Hall. Her finner du også informasjon om bakgrunn for arrangementet, samt progam for dagen.