Sommerkursene vil foregå på Harstad kulturskole, i lokalene til Harstad makers og Harstad fritidssenter. 
Kursene er mandag-fredag fra kl. 0930 til 1530. Sommerfryden er gratis og det vil bli servert lunsj hver dag. 

Tilbudet har plass til 30 elever, så her er det førstemann til mølla. Fristen for påmelding er senest fredag 21. juni.  

Elevene blir på forhånd delt inn i grupper slik at det ikke blir for mange deltakere på hvert kurs. I uke 31 deles elevene inn i 3 grupper, mens i uke 32 blir det kun to grupper. 

Alle deltakere får muligheten til å delta på tegning, snekkerverksted og teater, og får også tilbudet om å velge mellom nysirkus og gaming. Merk: Dersom gaming eller nysirkus fylles opp så får eleven tilbud om å delta på det som er ledig. 

Nysirkus er en nyere tradisjon innen sirkuskunst, der tradisjonelle sirkusferdigheter blandes med virkemidler fra andre kunstarter. Det er en mulighet for en helt ny og annerledes erfaring. 

Tegning ledes av Oddne Madsen som til vanlig jobber som lærer på Kristiania, avdeling for design og teknologi.  Det vil bli lagt på et nivå som passer alle sammen, både nybegynnere og erfarne. 

Snekkerverksted arrangeres av Harstad makers. Deltakerne vil her blant annet få prøve seg på å lage fuglekasse, skjærefjøl, stekespade, bordbrikke med laserbrent motiv. Det vil også være mulig å lage noe ut av Lego. 

Teater er så mangt, alt fra Shakespeare til Stand-up. Kurset ledes av teaterlærer Hedda Nilsen. Innholdet tilpasses gruppene og erfaring.

Gaming vil holdes oppe hos Harstad fritidssenter. Det vil ledes av senterets nye gamingkonsulenter, og det vil både være turneringer, konkurranser og fri-spill. Det vil tilpasses nivå og erfaring.