Elin Hartvigsen har takket ja til stilling som rektor ved Seljestad barneskole. Elin kommer fra avdelingslederstilling ved Seljestad ungdomsskole og har erfaring som lærer og skoleleder ved flere av kommunens skoler. Hun er utdannet lærer og gjennomførte rektorutdanning i 2017-18.

Cecilia Falk har takket ja til stilling som rektor ved Kanebogen skole. Cecilia kommer fra rektorstilling i Leksands kommune i Sverige og har lang fartstid som skoleleder ved ulike skoleslag. Hun er kvalifisert lærer og har ulike utdanninger innenfor ledelse, blant annet det statlige rektorprogrammet. Cecilia flytter til Harstad i juli og starter 1. august. 

Christian Møller-Olsen har takket ja til stilling som rektor ved Harstad skole. Christian kommer fra stilling som koordinator for forbyggende arbeid og har også erfaring som lærer og skoleleder ved flere av kommunens skoler. Han er utdannet lærer og gjennomførte rektorutdanning i 2020-21.

May Lill Kornbakk har takket ja til stilling som rektor ved Sørvik skole. May Lill kommer fra rektorstilling i Sortland kommune og har erfaring som lærer, hovedtillitsvalgt og skoleleder. Hun er utdannet lærer og tok rektorutdanning i 2022-23.

-Vi gleder oss til at alle firestarter i nye stillinger til høsten og blir en del av vårt lederteam, sier skolesjef Chris Tandy.