Vi vet at det er mange som sitter inne med tunge tanker om hvordan livet er nå, og kanskje med frykt for hvordan det skal bli fremover. Noen kjenner på ensomhet. Eller at de ikke vil belaste sine nærmeste med sine bekymringer. Bekymringene handler ikke bare om viruset, eller det å bli syk. Det kan handle om jobb og økonomi. Eller om en hverdag som er annerledes og trist når man ikke kan ferdes fritt eller gjøre det som tidligere har gitt innhold og mening.

Vi vil invitere alle som kjenner at de har lyst til å prate litt, til å ta kontakt med oss. Vi skal hverken behandle eller sette diagnoser, men være noen som lytter og som man kanskje kan ha en koselig og meningsfull samtale med. Et lyspunkt i lange dager som ligner hverandre.

Vi kan også gi noen tips og triks for hvordan man kan bremse tunge tanker som har slått seg til i hodet. Og om hva som er lurt å gjøre for å holde tankeviruset på avstand.

Telefonen er åpen fra 8 til 19 på alle ukedager og fra 10 til 15  på lørdag og søndag. Nummeret er 416 31 500. Telefonen er åpen for alle, barn og voksne.

 Åpningstider: 08.00 – 19.00 lørdag og søndag: 10.00 – 15.00

Åpningstider i påskeferien (6. - 13. april): 10.00 - 17.00