Frisbeegolf (også kalt Diskgolf) har vokst fra en marginalhobby til en populær sport blant utøvere i alle aldre. I folkeparken er det laget en flott 9-hulls bane. Alt er ikke helt ferdig, og banen vil bli offisielt åpnet til våren, men den er fullt mulig å spille der i dag. 

Discgolf-10 (Stor).JPG

Det grunnleggende prinsippet i frisbeegolf er svært likt tradisjonell golf. I frisbeegolf er imidlertid kølle og ball erstattet med golf frisbeer (disker) som kommer i mange former og vekter med forskjellige egenskaper. I stedet for et hull i bakken, er målet i frisbeegolf en metallkurv. Den spilleren som bruker minst antall kast i løpet av runden vinner. Du kan lese mer om sporten og se noen introduksjonsvideoer her

Dette er en super aktivitet disse juledagene, og rimelig å starte med. 

Banen har allerede en score på 4,4 hos brukere. I den siste brukeranmeldelsen heter det: 
"Spilte på vinteren. Godt gjennomført bane med flere mando/dobbel mando. Varierte hull med åpne sletter og gjennom korridor. Passer til nybegynner/viderekomne. Teepads kunne vært litt større."

Det er laget egne korridorer og spennende løsninger som passer for både nybegynnere og mer erfarne. 

Discgolf-14 (Stor).JPG

Til våren kommer det opp kart og skilt, og den blir lettere å finne. Men er du litt utålmodig, kan du allerede nå se banen og hvor hullene ligger på denne siden.

Disc golf.png