FamiliensHus1.jpg

Når man går inn døra på Familiens hus sentralt i Harstad sentrum, har man et bredt spekter av kommunale barne- og familietjenester å velge fra.

Mandag åpner endelig Familiens hus med åpen barnehage. Da står pedagogene Mariann Karlsen og Marianne C. Karlsen klar til å ta imot barn og familier som har lyst å treffe andre barn og foreldre, bygge nettverk eller som ønsker råd og veiledning i forhold til barn og unge. Tilbudet er til alle som har barn fra 0 til 6 år.

Sammen tilstede

- Familiens hus med åpen barnehage er et tilbud til alle foreldre og barn. Tilbudet er gratis og vi har åpent tre dager i uka, sier Mariann Karlsen. Dette er en plass der foreldrene er sammen med barna mens de er her.

- Vi ønsker å være tilstede sammen med barn og foreldre på gulvet, og vi legger opp til samlingsstund for barna, sier hun.

Bredt fagspekter

- Vi håper at mødre og fedre som er hjemme i omsorgspermisjon, foreldre og barn som nylig har flyttet til byen og ellers de som ønsker å benytte seg av vårt tilbud, finner veien til Familiens hus, sier hun. I tillegg til Mariann og Marianne Karlsen, som begge jobber med Åpen barnehage, vil det i tillegg være ukentlig besøk av helsesøster, PP-rådgiver, barnehagefaglig rådgiver, representanter fra migrasjon samt barne- og ungdomstjenesten.

Sentralt

Bildetekst: Marianne C Karlsen (t.v) og Mariann Karlsen er klare for åpning av Familiens hus på mandag. De er bare de siste tingene som skal pakkes ut i Hans Egedes gate 12, så er alt klappet og klart. Foto: Øivind Arvola

Familiens hus ligger sentralt i sentrum, rett ved siden av Generalhagen.
- Det er kort vei til buss og det er parkeringsmuligheter i umiddelbar nærhet, sier Karlsen.

Mandag blir det åpning kl 0900, med blant andre ordfører Marianne Bremnes og musikalske innslag ved Sigrun Loe Sparboe. Og selvsagt kaffe og kake.

Her er programmet for åpningen: 

Åpning av Familiens hus med Åpen barnehage

mandag 25.september, kl.09.00

Hans Egdes gate 12, i 1.etasje.

Program

  • Velkommen ved kommunalsjef, Henry Andersen.
  • Musikalsk innslag ved Sigrun Loe Sparboe.
  • Offisiell åpning av Familiens hus og Åpen barnehage ved ordfører Marianne Bremnes.
  • Musikalsk innslag ved Sigrun Loe Sparboe.
  • Familiens hus med Åpen barnehage ved enhetsleder Liv Jorunn.
  • Musikalsk innslag ved Sigrun Loe Sparboe
  • Kaffe og kaker

Velkommen!