Oktober uke 40 – 43 2016

Planen for oktober tar for seg både høstferien og resten av oktober. Vi skal ha litt skummelmoro på SFO denne måneden, så hvis dere vet at det er noen av deres barn som syns dette kan være litt i overkant skummel si gjerne ifra slik at vi sammen kan forberede barnet og få en god opplevelse i lag:

06. Oktober - HELDAGSSFO J

Vi satser på at vi får oss en flott tur til fjæra i Ervika. Vi går i fra SFO kl. 10:00, så de som skal være med må være på SFO fra kl. 09:30.

Barna tar med egen sekk og i sekken bør det være:

  • Sitteunderlag

  • Matboks

  • Skifteklær etter vær.

Barna kan også ha med seg varm drikke på termos.

Vi er tilbake ca. 14:30.


07. Oktober - HELDAGSSFO J

I dag skal vi ha bakedag. Vi deler opp de barna som har lyst til å være med å bake i mindre grupper og baker rundstykker. Vi skal bake til høstsuppe som vi skal ha den 14. okt., men det kan nok hende at det blir en prøvesmak denne dagen.

 

 


12. og 14. Oktober - Høstsuppe

Onsdag 12. oktober kutter vi opp grønnsaker og pølser til høstsuppen. Noen barn får være med på forberedning av denne.

Fredag 14. oktober skal vi ha felles lunsj på SFO basen der vi koser oss med rundstykker som ble bakt i høstferien og suppe.

 

 


26. Oktober - Besøk fra barnehagene

Den siste onsdag i måneden får vi besøk av førskolebarna på Bergsen-, Froskedammen- og Ervik Barnehage. Vi organiserer dette med at 1. klassingene får delta på aktiviteter inne på SFO basen og gymsalen, mens barna i 2. og 3. klasse har aktivitet i lag på skolebygget.


28. Oktober - Spøkelseshus

Vi skal lage et lite spøkelseshus på SFO. Kanskje blir det en liten historie om et lite monster.


«Skrekkverksted»

Vi legger til rette for å lage dekorasjoner til spøkelseshuset hele oktober måned. Vi skal lage masker og bilder og annet spennende dekor. Vi skal ha det skummelmoro.  

Oktoberplanen.docx DOC PDF ODT