Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Spaserstokklogo.jpgDen kulturelle spaserstokken (DKSS) er en nasjonal kultursatsing som har som mål å sørge for profesjonell kunst- og kulturformidling av høy kvalitet til eldre. I Harstad Kommune administreres ordningen av kulturrådgiver, i tett samarbeid med representanter fra Helse og omsorg.

Tilbudet består blant annet av konserter og andre arrangementer og aktiviteter på byens sykehjem, omsorgsboliger og aktivitetssente og støtte til prosjekter eller arrangement som bidrar til økt kulturtilbud til byens eldre.

Kontakt:
Maren Aurebekk Tlf. 77 02 62 64

 

AKTUELT:

Happy Forties k - Foto Knut Godø

HAPPY FORTIES

Landsdelsmusikerne i Nord-Norge

25.september: Konsert på Sama aktivitetssenter kl 11:00 og på Kanebogen aktivitetssenter kl 12:45.

 

Happy Forties er en forestilling med musikk fra 30, 40 og 50-tallet, samt noen klassiske svisker i Jussi Björling-stil.  Musikk av Evert Taube, Jens Book Jensen, Charles Trenet, Irving Berlin og Johnny Bode. Det hele satt sammen til en liten teaterforestilling som handler om et søskenpar nordpå i etterkrigstida:

Pianisten Ann-Sofie får overraskende besøk av lillebror Ola Marius, tilbake etter flere år som sjømann. Gjennom sanger som Capri, En Herre i Frack og Fritjof och Carmencita  forteller lillebror om sitt liv og erfaring med damer rundt omkring i verden. Alle er spent på hvordan historien vil ende...

BLÅSER PÅ bilde

BLÅSER PÅ

Hærens musikkorps

I noen situasjoner og i perioder av livet har man ikke mulighet til å komme på konsert. Det ønsker Hærens musikkorps å gjøre noe med. De inviterer til konserter på alle sykehjem, aktivitetssenter, omsorgsboliger og sykehuset i Harstad og Kvæfjord i midten av september. Onsdag 12.09. og torsdag 13.09. spiller de på sykehjem/institusjoner i Harstad kommune, samt på UNN fredag 14.09.

Når du ikke kan komme til musikken, så kommer musikken til deg!

Se hele turnéplanen her med dato og klokkeslett for hvert enkelt spillested: Blåse på - turné turneplan.pdf

 

dylanpanordnorsk - skjært

Dylan på nordnorsk

FESTSPILLENE I NORD-NORGE & DEN KULTURELLE SPASERSTOKKEN

Festspillene i Nord-Norge setter opp en rekke konserter på eldreinstitusjoner i  kommunen, slik at byens eldre garde også skal få en smak av festspill.  

Jostein Asle pdf plakat-page-001

Fra sigøynermusikk til lokale toner fra nord

DEN KULTURELLE SPASERSTOKKEN

Kulturskolelærerne og tindemusikantene Jostein Lillegård (fiolin) og Asle Fjell-Skardal (piano) fra Harstad Kulturskole, besøker eldreinstitusjoner i kommunen med et variert repertoar.

iversen dagsvik  med alle-page-001

Nordnorske viser

Fra Petter Dass til Halvdan Sivertsen

Knut Iversen og Arne Dagsvik besøker byens eldreinstitusjoner med trekkspill og sang!