Alle elevene, sammen med familie, var på skolen. Lærerne hadde forskjellige aktiviteter som tre på rad, matte-bowling og ogo-sport. Det var fotball og lek i klatrestativ. Kanebogen skolekorps spilte et par sanger, blant annet den nye blimE-sangen «Sveve høyt» og «Langt å gå» fra flåklypa.

Elever fra skolen har interjuvet noen av deltakerne for å finne ut hva de syntes var gøyest med grillfesten. De yngste syntes at å kaste på bokser var gøyest, og gjetteleken var også populær blant alle trinn, sier lærerne.

 Grillfesten ble arrangert i samarbeid med FAU og skolens ledelse, og vi gjorde et intervju med med rektor Christian Møller-Olsen og representanter fra FAU.

- Hvorfor arrangerte vi grillfest, spurte vi?

FAU-representantene svarer at vi vet at siden det er mange avslutninger på våren, ønsket vi i år å prøve noe nytt for å samle hele skolen til et arrangement. Det er fint å feire at et nytt skoleår for elevene har startet, og vi foreldre/foresatte er ferdige med høstens foreldremøter. Det var flott å se at så mange hadde anledning til å ta turen til sosialt samvær for å bli kjent med både nye og "gamle" elever, foreldre og foresatte ved skolen. FAU ønsker også å si tusen takk til Kanebogen skolekorps som stilte med fantastiske musikanter og nydelige korpstoner. Sist, men ikke minst takk til lærerne som laget en oppgaveløype som var suksess for barn og voksne.

Rektor Møller-Olsen sier følgende: 

- Tidligere har vi arrangert sommerfest med et likt arrangement. I år prøvde vi å få til et arrangement hvor de nye foresatte kunne bli kjent med resten av skolen. Dette har vært en tradisjon på Kanebogen skole. Vi arrangerte dette sist i juni 2019. Dette er første arrangementet etter covid, sier rektor.

Det var lang kø på grillene, så det var noen som tok med egen grill. De fleste grillet pølser, men det var også noen som grillet marsmellows og andre ting.

 

Foto: Christian Møller-Olsen og Trine Bergan