Harstad kommune i samarbeid med Midtre Hålogaland friluftsråd inviterer deg til deltakelse på i sommerferien 24.-26.juni

Dette er et tilbud for deg i alderen 10 – 13 år (elever i 5.- 7. klasse)

Det er ingenIngen deltakeravgift.

Om Friluftsskolen

Friluftsskolen er et konsept utviklet i et samarbeid mellom Friluftsrådenes Landsforbund og Den Norske Turistforening og arrangeres over hele landet i samarbeid mellom kommuner, lag og forening og friluftsråd. Friluftsskolen er et ferietilbud for barn og ungdom i alderen 10-13 år, hvor deltakerne får en introduksjon til ulike friluftsaktiviteter, med sikte på å legge grunnlag for friluftsliv som livslang fritidsaktivitet. Friluftsskolen arrangeres på dagtid over tre til fem dager og er et gratis tilbud.

Ledere

Tore Bergbjørn, Karin Bergbjørn og Håkon Asvald er instruktører på årets friluftsskole. Tore og Karin driver selskapet Bergbjørn fjellservice i Skjomen, hvor de tilbyr guidede turer og kurs innen ski, topptur, klatring og hundekjøring. Håkon er friluftsmann fra Harstad som studerer musikk og har erfaring med å ta med barn og ungdom ut på tur. Sammen skal de sørge for fine opplevelser på årets friluftsskole.

Sted (oppmøte)

Oppmøte første dagen er ved tavla i Folkeparken.

Det kan bli aktuelt med annet oppmøtested de to andre dagene. Dette vil dere i så fall få beskjed om.

Program

  • Dag 1: Bli kjent-aktivitet
  • Dag 2: Tur/ekspedisjon i nærområdet
  • Dag 3: Friluftsaktiviteter

Påmelding og pris

Friluftsskolen er helt gratis, men vi har plassbegrensning på 15 deltakere. Påmelding gjøres via linken: https://www.deltager.no/friluftsskoleharstad

Praktisk informasjon

Oppmøtetidspunkt er klokken 09.00 og dagene avsluttes klokken 15.00. Arrangør stiller med mat og utstyr for aktivitet. Deltakere må selv stille med varme klær, sekk og drikkeflaske. Nærmere informasjon og detaljert program sendes ut til alle deltakere en uke i forkant av arrangementet.

Instruktørene ønsker å kunne ta med seg hunder. Dersom noen er allergisk eller redd for hunder, bes dette oppgis i påmeldingsskjemaet.

NB! Påmelding til Friluftsskolen innen fredag 14.juni

Vi har 15 plasser tilgjengelig på friluftsskolen. Om skolen er fulltegnet ber vi deg ta kontakt om du ønsker å stå på venteliste (torgeir.bremer@narvik.kommune.no)

Vi ser fram til å bli bedre kjent med dere!