Harstad kommune sine tjenester innen helse og omsorg er i endring, og dette resulterer i at vi nå lyser ut flere stillinger som avdelingsledere

  • for avdeling for koordinering og tildeling av tjenester
  • for hjemmesykepleien sør 
  • for hjemmesykepleien sentrum sør
  • for hjemmesykepleien sentrum nord

En del av ledergruppen

Felles for alle stillingene er at de hver for seg og sammen skal bidra til fremtidens helsetjenester der den enkelte leder har store påvirkningsmuligheter. Vi har et spennende og lærerikt fagmiljø med hyggelige kollegaer. Avdelingslederne blir en del av ledergruppen i sin enhet. 

Stillingene finner du her: https://public.harstad.kommune.no/recruitment/opening?0

En by i vekst

 

Harstad i er rivende utvikling, med stabilt folketrall rundrt 25000 innbyggere. Det er Nord.-Norges tredje største by, og er et naturlig midtpunkt i landsdelens mest folkerike område. 

- Det det er kort vei til det meste du trenger for et godt liv. Harstad er liten nok til å bli kjent med mange, og stor nok til nye opplevelser og gleder hver dag.

Harstad blir kalt de tusen gleders by. Nå har to nye attraksjoner kommet til – skøytepark i sentrum og Nord-Europas tøffeste sykkelpark. I tillegg kommer en ny sentrumsnær videregående skole, nye boliger og opplevelsestilbud, nytt Nordic Choice-hotell, Universitetet i Nord-Norge bygger nye studentboliger midt i byen, nytt innovativt helsehus, nye skoler og barnehager – og satsing på nye sykkelvennlige trafikkløsninger. Den planlagte  utbyggingen av E10 Hålogalandsveien vil korte ned avstandene til Vesterålen, Lofoten og Narvik betydelig.

Uansett hvor man bor i Harstad, så er man nært urbane tilbud og har naturen tett på. Det er ganske unikt.