Nominerte

Lill-Iren Sivertz-Pettersen

Medkila Skole

Hun organiserer sosiale sammenkomster og er en viktig motivator i å ha et godt arbeidsmiljø på skolen. Hun sprer glede og varme rundt seg hele tiden. Trenger man en klem, noen å snakke med, et råd eller litt ekstra omtanke er hun ALLTID der. Hennes vesen smitter over på alle rundt henne. Hun gjør verden til et bedre sted å være J

Ann-Turid Sandberg

Kilhus læringsarena

Ann Turid har en egen evne til å se menneskene rundt seg og gjøre dagen deres bedre. Hun er en god støtte når det røyner på, og hun evner å se muligheter der andre ville gitt opp. Ann Turid har i alle år vært en positiv sosial faktor på arbeidsplassen. Med oppmuntrende ord, kort og passende ordtak krydrer hun hverdagen til voksne og ungdommer. I det siste med mange forandringer i personalet har Ann Turid vært, og er, limet i hverdagen vår. Selv når hennes egen hverdag kan være krevende har hun stor omtanke og engasjement for de rundt seg. Ingen dager er kjedelige med Ann Turid.

Rune Brenna

Vaktmester omsorg nord

Han stiller alltid opp for oss. Det er aldri nei i hans munn. Han er en mann med godt humør, og han har alltid en kommentar og et smil på lur. Han er hjelpsomheten selv, sjelden han ikke kan hjelpe når det er noe. I år dukket han overraskende opp på julebordet vårt, utkledd som nisse, med godteposer og klemmer til alle damene.

Alle arbeidsplasser skulle ha hatt en sånn kollega som vi har!

Cathrine Østberg

Medkila Skole

Dette fordi hun alltid hjelper til. Trenger jeg faglig inspirasjon får jeg det. Trenger jeg gode, oppriktige råd, får jeg det. Trenger jeg trøst, ser hun det. Hun er en praktfull lærer som ser kolleger og elever faglig og sosialt. Hun tar seg alltid tid, selv om hun egentlig ikke har det. Cathrine er et varmt menneske som virkelig fortjener prisen VERDENS BESTE KOLLEGA.

Aud Kobbvik

Sama Kafe og aktivitetssenter

Aud jobber som aktivitør ved Sama Kafé og Aktivitetssenter. Hun er en fantastisk person som gir av seg selv, både til brukere og kollegaer. Aud er veldig engasjert og alltid til stor inspirasjon for oss som jobber sammen med henne, og for brukerne av senteret. Aud er usedvanlig kreativ.  Hun finner alltid oppgaver og arbeid til pensjonistene som kommer til senteret, som er tilpasset den enkelte. Dette gir livet mening for mange av brukerne. Aud er omgjengelig, humoristisk og «uhøytidelig». Hun er behagelig å være sammen med, og veldig savnet de dagene hun ikke er ved senteret. Aud er hjelpsom og ikke redd for å ta i et tak der det trenges. Hun har en smittende latter, og vi setter umåtelig stor pris på å jobbe sammen med henne.

Ingeborg Skjervum

Sama Kafe og aktivitetssenter

Ingeborg er avdelingsleder for forebyggende tjenester for eldre. Hun er en fantastisk person. Hun er til stor inspirasjon for alle som jobber sammen med henne. Hun er interessert i andres ve og vel, både kollegaer og brukere ved senteret. Ingeborg er rettferdig og behandler alle med respekt. Hun er svært hjelpsom og ikke redd for å ta i et tak. Ingeborg er veldig omgjengelig, humoristisk, raus og «uhøytidelig», samtidig som at hun er en dyktig leder. Hun jobber «200%», gir av seg selv og er alltid positiv. Dette smitter over på oss kollegaer, og vi gleder oss til å være på jobb sammen med henne.Takket være Ingeborg, har vi et fantastisk flott miljø på jobben. Dette smitter over på brukerne av tjenesten, og folk stortrives!!!!!! Hun er avdelingsleder på aktivitetssentrene i byen og sjef for husmødrene og helsestasjonen for eldre. Hun er en positiv, glad, hjelpsom og sprudlende sjef for oss alle. Hun er utdannet sykepleier og det er ikke bare å holde kokker, aktivitører, husmødre som er spredd fra Bergseng til Sørvika, i ørene, pluss helsesøstrene på helsestasjonen for eldre.

 

Irene Utmo

Omsorg sør

En flott, kunnskapsrik og positiv leder, person og kollega som ser deg og som er en god pådriver til et godt arbeidsmiljø.

Vigdis Marie Larsen

Harstad skole

Hun er verdens beste kollega, rett og slett. Som person er hun ærlig og rettferdig, og er full av stå - på - vilje. Hun stiller alltid opp der det er lett for andre å si nei. Hun ligger alltid to uker foran meg i planlegging, det er veldig kjekt som lærer!

Oddbjørg Arnesen

Bjarkøy Sykehjem

Oddbjørg er poteten, altmuligdamen vår, solstrålen og limet i driften av sykehjemmet. Både på det faglige, organisatoriske og sosiale plan. Hun har alltid ett smil på lur, selv når hun er trett og lei. Hun fikser og ordner opp, enten det gjelder dostoler, kaker, strømbrudd, vasking av gulv, medisiner, pynting, blomster og ja…det meste. Hun står på og er tilgjengelig for oss selv når hun er på ferieJ Ei tvers gjennom bra dame, som fortjener en liten oppvekker fordi vi som jobber med henne ikke alltid er så flink til det i hverdagen!

Tone Ditlevsen Hansen

Omsorg Sør
Hjemmetjenesten

Hun har jobbet i mange år i hjemmetjenesten. Er faglig dyktig og har påtar seg tilleggsoppgaver som f.eks verneombud. Det er noe man gjør når man bryr seg ekstra mye om helsen, miljøet og sikkerheten til sine kolleger. Hun har en god måte å bruke og formidle sin kunnskap på, både overfor kolleger og brukere. Hun bevarer smilet og roen selv når det blåser som verst i Hjemmetjenesten Kanebogen.

Jeg synes rett og slett at det er veldig hyggelig å være på vakt sammen med henne. Hun har et behagelig vesen som kommer oss alle til gode, samtidig som hun kan være veldig bestemt og tydelig når det trengs.

Hun er en stabil arbeidskraft og stiller opp når det kreves, selv med utfordringer i hverdagen som tre barn som skal hit og dit og en turnusarbeidende ektemann. I tillegg er hun ikke tungbedt når det gjelder å bli med på sosiale aktiviteter som f.eks turer og julebord. I år stilte hun opp i julebordskomitè før hun ble spurt. 

Summen av dette gjør at hun absolutt må være en av Verdens Beste Kolleger i Harstad Kommune

Trond Fjeld

Bergsåsen barnehager

Vi vil gi stor honnør og foreslår en av våre verneombud gjennom mange år Trond Fjeld til denne oppmerksomheten og pris .

Trond - betyr han som trives- og vi som arbeidskollegaer og barna trives virkelig sammen med han.

T- Trivelig  R- rask til å fikse O - Oppmuntrer og rydder opp N - Nytenkende og nærværende D - Diplomat

Dagfinn Hamstad

IKT

Han er en hyggelig medarbeider og hjelper ofte andre med deres oppgaver.

Elsa Jensen

Harstadåsen barnehager

Hun er en meget god leder med utrolig omsorg for alle ansatte. Hun ser hver enkelt av oss og lytter alltid til det vi har å si. Enheten har vært igjennom mange endringer som de ansatte har taklet på en god måte. Mest takket være Elsa. I 2008 ble barnehagen kommunal etter å ha vært i UNN sitt system siden oppstarten av barnehagen. I 2015 måtte barnehagene flytte og antall ansatte reduseres da UNN ikke lenger ville leie ut sine lokaler i Brattbakken og Rønningjordet.  Elsa taklet dette på en god måte der hun ivaretok alle de ansatte i byggeprosessen av Utsikten og flytting av barnehagen inn i nye lokaler. Nå er vi atter en gang nedlagstruet. Nå er det Brattbakken som sannsynligvis ikke lenger kan leie lokaler hos UNN. Det har vært og er fremdeles stor usikkerhet blant de ansatte, men takket være Elsa blir vi godt ivaretatt og vi blir både sett og hørt.

Solfrid Jørgensen

Seljestad ungdomsskole

Hun er god til å lytte og god til snakke med elever. Hun gjør en fantastisk jobb. Hun er også dyktig til å gjennomføre medarbeidersamtaler og dyktig til å lytte til sine medarbeidere og til å finne gode løsninger.

Ann Silje Rolness

Koordinerende enhet og Helsehuset

Selv i en travel arbeidshverdag, er hun alltid blid og hyggelig mot oss i SDT og kolleger i andre enheter.

Rita Norlun Holte

Helsestasjonen

I mer enn 16 år har hun jobbet her og møtt de fleste småbarnsforeldre i kommunen. Hun er vårt ansikt utad og kjernen i bedriften. Hun er tålmodig og møter deg alltid med et smil og en vennlig tone. Hun har stor oversikt over deler av bedriften og har god hukommelse. Hun hører på alle hjertesukk fra kollegaer, er lojal og forskjells-behandler ingen – hun er unik! Rita er beskjeden, stillferdig og imøtekommende. Hun er verdens beste kollega.

Raymond Soltani Jacobsen

Voksenopplæringa

Kantina er hjertet i skolesamfunnet vårt, den mest sentrale plassen. Raymond leder aktiviteten der med fast, vennlig, smilende og blid hånd, og med stor faglig dyktighet. Han har flere deltakere på praksis der gjennom året, og gir dem en god opplevelse av starten i arbeidslivet. Han er åpen for innspill fra deltakere og ansatte, og det han evt. er misfornøyd med, gir han beskjed om på en saklig og tydelig måte. Han er alltid fleksibel, også når noe oppstår på kort varsel. Han er et forbilde med sin ledelsesstil, og han takler hektisk aktivitet hver dag når mange skal ha mat på samme tid i en kort pause. Hans virkemidler er respekt, omtanke og høflighet. Han er vår perle, og fortjener i høy grad perleprisen!

 

Helga-Annie Sareussen

Sørvik barnehage

Hun arbeider som assistent i Sørvik barnehage. Hun er:

- Ærlig- Pliktoppfyllende- Har stor forståelse for sine arbeidsoppgaver- Ser barna og deres behov

- Ser foreldrene og deres behov- Ser kollegaene sine og deres behov- Veileder nye vikarer og medarbeidere på en god måte- Man kan betro seg til henne og det blir der- Hun ser hvor hun trengs i jobben- Hun får jobben gjort- Tar i et tak der det er behov- Har alltid tid og et fang til barna

Gunn- Tove Johansen
og Ingeborg Skjervum

Sama kafe- og aktivitetssenter

På min arbeidsplass, Sama kafe- og aktivitetssenter, er vi bare tre ansatte, og jeg er så heldig å få jobbe med to av de beste/største perlene i Harstad kommune: Kokka, Gunn-Tove Johansen, og sjefen sjøl, Ingeborg Skjervum!

Her er så mye godt humør, tiltakslyst, omsorg for alle våre brukere, og det er ikke få, at jeg virkelig vurderer om jeg skal slutte i jobben når jeg runder 67. Dette må være en av byens triveligste arbeidsplasser. Disse to damene, for jeg kan ikke nominere bare en av dem, fortjener virkelig å få perleprisen. Bare spør noen av alle våre frivillige ansatte, eller brukere.

Ninna Søberg

Olasgården,

Omsorg sentrum

Min verdens beste kollegaer er Ninna Søberg. Hun er ikke bare min beste kollega hun er min beste veileder da jeg gikk på lærlingen. Hun også mitt gode forbilde alltid blir og glad. Kjempe koselig å samarbeide med. Hun alltid stiller opp å flink til å handtere problemer som oppstår.  Hun er så snill og ta ting med ro også er så flink med ta vare på demente pasienter. Jeg er utrolig glad i henne og gode samarbeid med henne

Toril Larsen

Seljestad barneskole

Vår skole har fått strekkoder på mye materiell, etter forslag fra Toril. Ting lånes ut via biblioteket og leveres tilbake. Kommer det ikke tilbake så vet Toril hvem som lånte det sist. Tidligere år har mye forsvunnet av materiell hvert år fordi det «bare» blir borte. Nå opplever vi at ingenting blir borte, og man slipper gjenkjøp, noe som gir økonomisk gevinst til skolen i sin helhet. Vår skole har fått strekkoder på mye materiell, etter forslag fra Toril. Hun er en god vitseforteller og vi har hatt mang en god latter av hennes fortellinger J. En humørspreder. Bøker er en lidenskap og hun anbefaler stadig slik at man får anledning til nytt lesestoff titt og ofte. Dette er Toril i et nøtteskall og for meg er Toril en meget god kollega og gull verdt. Av den grunn skulle så gjerne ønske at Toril kunne være så heldig å få Vågsfjordens Perlepris 2016.

Hilde Fjelberg Aas

Stangnes Bokollektiv

Hun er ei som stadig stiller opp for sine kollegaer. Hjelper dem. Sier aldri nei.

Lawrence Adaba

Omsorg Nord, hjemmetjeneste II

Lawrence har alltid tid til å vise respekt, omsorg og omtanke for sine kolleger, han er et flott eksempel til etterfølgelse for oss alle! Selv om Lawrence over flere år har måttet forholde seg til alvorlig sykdom i nærmeste familie, som dette har kommet på toppen av de utfordringer som "vanlige" unge ektepar og foreldre må ta (pluss han er opprinnelig fra Ghana/har ikke sine foreldre og søsken i Norge), så har aldri vi kolleger opplevd en uprofesjonell/ukollegial utgave av Lawrence: Fordi den ikke finnes! Lawrence utmerker seg på alle måter. Han er en svært dyktig vernepleier, han er en flott kollega, han er et strålende medmenneske (han snakker ypperlig norsk! :) ) og har alltid et smil og et godt ord på lur. Lawrence ER en perle! :)

Monica Guttormsen

Omsorg nord, Stikkveien

Beste kollega fordi hun er flink å se samtlige kollegaer og passer på at alle har det hyggelig. Hun er lett å samarbeide med og stiller gjerne opp der hun kan. Hun er snar med å tilby seg å gjøre ærender der kanskje andre ser begrensinger. Altså en god kollega!

Bjørtfríð Stakksund

Medkila skole

Hun er alltid positiv, har en god tone med alle og er ikke minst en pådriver for sosiale happenings. Det er viktig med positive personer på arbeidsplassen, spesielt med tanke på hvor hektisk den kan være. Når du er stressa er det derfor ekstra viktig med personer som Bjørtfríð, som letter litt på byrden.

Marius Nilsen

Areal- og byggesakstjenesten

Han er en flott medarbeider med stor arbeidskapasitet og har et kjempegodt humør

Werner Olsen

Drift og utbygging, Samaanlegget

En flott kollega som ikke har NEI i sitt vokabular. Vil bare alles beste og man blir i godt humør ved å jobbe i lag med han. I tillegg er han kunnskapsrik og kan sitt arbeid

Rune Johansen

Bygg- og eiendomstjenesten

Rune får henvendelser fra nesten alle enheter i kommunen i tillegg til å takle sin faste jobb som arbeidsleder for Drift og Vedlikeholdsavdelingen. Snakker du med han i 10 minutter har telefonen hans ringt to ganger minst… Forespørsler og klager blitt tatt imot med et smil og kvittert ut. Rune er bestandig blid og positiv.

Rune er en svært god representant for kommunen og ivaretar vårt verdigrunnlag: Åpenhet, respekt, engasjement, ansvarlighet og læring og utvikling på en særdeles god måte.

Marith Pettersen

Helsehuset, rehab Omsorg sentrum

Hun har en utstråling og et humør som smitter over på alle. Hun danser, synger og er et fantastisk menneske. Når jeg er satt opp på vakt sammen med henne er det en fryd å gå på jobb. Alle skulle hatt en Marith i avdelingen. Hun er ikke som andre.  Gledesspreder, godt humør, meget flink med pasientene. Rett og slett helt fantastisk. 

Silje Pettersen

Omsorg Nord, Hjemmetjeneste II

Silje har etter vår mening alt som en arbeider trenger for å bidra til et godt arbeids miljø. Hun er imøtekommende med resten av arbeidsgruppa. Hun er et snilt menneske som smiler veldig ofte, noe som gjør at folk trives å være på jobb sammen med henne. Hun er samarbeidsvillig når kollegaer trenger hjelp eller bistand. Silje sier ikke et vondt ord, eller kritiserer andre kollegaer.

Rita Thrane

Omsorg sentrum, Olavsgården

En arbeidskollega med stor A. Rolig, faglig dyktig, og stor på medarbeidervennlighet. Hjelpsom, ansvarsbevisst og ÆREKJÆR! Stiller opp når det trengs ei ekstra hånd og er løsningsorientert og flink med folk.

Et arbeidsjern og en drømmekollega i stort og smått. Fortjener mange priser!!

Ellen Lind

Omsorg sentrum, Olavsgården

En sann kollega som tar det ekstra lille taket og ser etter løsninger når behovet er stort. Flink på å se løsninger og alternative metoder. God på hverdagsmestring og lojal mot det som er bestemt. Flink på tilbakemeldinger og gir god konstruktiv kritikk.Aktivitetsorientert og har sterkt fokus på hverdagstrening på Olavsgården.

Beate Altermark

Omsorg sentrum, Olavsgården

Et oppkom av en kollega. Godt humør og stor arbeidskapasitet. Alltid villig til å ta et ekstra tak og glemmer mang en gang seg selv i iveren. Stort fokus på nytenking og fellesskap. Se alle/jobbe sammen og være lojal er noe som kjennetegner Beate. Mest av alt det gode humøret og latteren.