Sang og tur hører sammen, og i år har du mange muligheter til å stemme i ute i naturen. Harstad kommune samarbeider med Bedriftsidretten og Harstad Tidende om prosjektet «Syng på toppen». Alle de lette og moderate turene i Ti på Topp i Harstad har fått hver sin sang fra kommunens eget sangrepertoar.

Sangtekstene finner du på toppen og hvis du trenger hjelp til melodien, kan du høre flotte innspillinger på Harstad Tidendes hjemmeside. Bare skann QR-kodene som står ved sangtekstene med mobiltelefonen din.

Du kan også dele video eller bilde når du synger på Instagram ved å bruke #tipåtoppharstad2018 og få muligheten til å vinne en turgitar samt mange flotte turartikler. Vi kårer vinnere gjennom hele sesongen.

Harstad ble en syngende kommune i 2015 som en del av det nasjonale prosjektet Krafttak for sang og «Syng på toppen» er et av tiltakene vi har satt i gang for å sette fokus på sang og helse. Forskning har vist at sang har mange positive effekter på både fysisk og psykisk helse. Veien blir lettere å gå også. Derfor håper vi sangen blir en del av turen din i sommer.