Støttesenteret mot incest og seksuelle overgrep har åpningstider mandag, onsdag og fredag fra kl 0800 til 1400.  Ta kontakt  på telefon 479 99 899 i forkant for å avtale besøk.

Det er helt gratis å bruke senteret, og du trenger hverken henvisning eller avtale for å komme innom.

Støttesenteret arbeider etter modellen hjelp til selvhjelp. Gjennom den gode samtalen, fellesskap og kreativt arbeid skal vi være en støtte til håp, styrke og selvfølelse og livsglede.

Støttesenteret har et hyggelig fellesareal der man kan være i fellesskap med andre rundt et bord, sitte for seg selv og lese en bok, eller bare være. Vi har også egnede rom dersom du ønsker en enesamtale med en av oss som jobber på senteret.

Alle ansatte er kompetente, trygge fagpersoner og har taushetsplikt.

Som gjest på senteret er vi opptatt av ditt personvern. Hos oss er du så anonym som du ønsker, og vi fører ikke journal. For å synliggjøre behovet for Senteret ber vi imidlertid alle gjester fylle ut et enkelt registreringsskjema.

Utover dette henviser vi til den landsdekkende telefonlinjen for incest og seksuelt misbrukte: 800 57 000 (http://www.incest80057000.no/).

Er du eller noen du kjenner i behov av umiddelbar eller akutt hjelp, må du ta kontakt med en nødetat (Politi 112 | Ambulanse 113).