Kontaktinfo:

Telefon: 47700803

Vi som jobber her er:

 • Trond Rasmussen
 • Trond Nicolaisen
 • Jorunn Trane
 • Elisabeth Walsøe

Vi kan også nås på e-post: Sorvik.Skole@harstad.kommune.no eller jorunn.trane@oppvekst.harstad.kommune.no

Åpningstider:

Vi åpner klokka 07.15 på morgenen, og har et aktivitetstilbud for ungene fram til skoleklokka ringer (klokka 0815)
SFO tar så imot elevene etter at skolen er ferdig for dagen. Tidspunktet varierer for hver dag, men dette vil fremgå av ukeplanen. Vi avslutter dagen klokka 1630.
SFO har åpent alle hverdager i året, også hele dager når skolen er stengt. Unntaket er fem planleggingsdager (15.-16. august, 18. november, 2. januar og 14. april) samt 4 uker feriestengt. De feriestengte ukene vil for skoleåret 2019/-20 falle på uke 28, 29, 30 og 31

Måltider:

Vi har frokoststund klokka 0800 på morgen-SFO'en.
Etter at skolen er slutt spiser vi mellom 1330 og 1430.
For de som har litt problemer med å fordele matpakken i to måltider er det greit å ha separate matpakker til morgen og ettermiddag.

Klær og utstyr

Det er kjekt for ungene å ha litt skifteklær liggende i hylla (garderoben). Vi er mye ute, og uhell kan skje... Et enkelt inneklærskift, samt gode uteklær for årstiden er gull verdt for at dagen skal bli god. I tillegg er det greit å ha et par tøfler stående. I gangen ferdes alle med utesko, men vi bruker innesko på klasserommene. Vi beveger oss mye mellom rommene, og det er ekkelt å gå våt og skitten på beina gjennom dagen.

Avtaler

Vi lager avtaler i starten av året om når elevene skal være i SFO, og regulerer disse hvis nødvendig. Dersom avtalen er at elevene alltid skal være på SFO er det svært viktig at vi mottar beskjed ved avvik. Meldinger om når elevene skal være på SFO kan også skrives i Visma. Da praktiserer vi at unntakene meldes. Bruk ellers gjerne SFO-telefonen, men i skoletida er det ikke nødvendigvis noen som tar den. I forkant av ferier og fridager vil det bli sendt ut sms med spørsmål/avkryssing om  skal være på SFO disse dagen. Vi ber om at dere er flinke til å svare på disse innen fristen, slik at vi kan lage gode aktivitets- og bemanningsplaner.

Aktiviteter:

På SFO har vi et allsidig aktivitetstilbud og mange jern i ilden. Ofte kan vi gripe dagen, og samle oss rundt noe som dukker opp. Ellers har vi en del faste aktiviteter som kommer igjen med jevne mellomrom. Vi kan nevne:

 • Utelek i alle former
 • Turer i skog og fjære
 • Matlaging
 • Gymaktiviteter
 • Formingsaktiviteter
 • Data
 • Film
 • Spill
 • Rollelek

Kontakt med dere der hjemme:

Vi har ikke pleid å ha egne foreldremøter i SFO. Dette er dels fordi vi synes vi klarer å holde en god daglig kontakt med foreldre i bringe/-hentesituasjoner. I tillegg er det jo en del møter i skolen fra før, og vi tenker at det kan bli vanskelig å få samlet mange til enda flere møter. Men; Dersom det skulle være ønskelig med et møte i ei samla foreldregruppe for SFO, så tar vi det gjerne.
Nøl ikke med å ta kontakt dersom dere føler at ting går litt på tverke, eller at dere har spesielle ønsker for hvordan hverdagen i SFO skal være for nettopp ditt barn. Vi tar imot konstruktiv kritikk både av positivt og negativt slag, og vi vil alltid bestrebe oss på å bli bedre.

Slik søker du plass

Søknad om SFO-plass må gjøres i Visma Flyt Skole. Se foreldreportalen for mer informasjon om hvordan du logger på og hvordan du søker. Dersom du har problemer kan du ta kontakt med SFO på skolen din.

Ellers;

Når dere har søkt og fått SFO plass, så beholder dere den til dere selv gjør endringer/sier opp plassen (eller eleven slutter i 4. klasse).