I en tid hvor vi ikke kan møtes som vanlig har Ungdommens Hus og Radio Harstad laget et digitalt ungdomshus for ungdommer i Harstad, mellom 15-25 år. På plattformen Discord har vi opprettet siden ”Ung i Harstad”. Dette skal fungere som en sosial arena for byens unge, hvor de kan ”møtes” og holde kontakt med venner og bekjente.

Samtidig er det et fint sted å treffe noen man kanskje ikke kjente fra før av.

På siden finnes det flere chattekanaler med forskjellige temaer. Der skal være noe for alle, enten man er engasjert i kunst, musikk, sport, gaming eller annet. Flere kategorier vil også legges til, ut ifra ungdommens egne ønsker.

Siden har fornuftige regler som må følges for at det skal være et trygt og hyggelig sted for alle.  Administratorene er ansatte på Ungdommens Hus og Radio Harstad, i tillegg er der flere engasjerte ungdommer som er moderatorer.

Vi vil legge opp til ulike arrangementer på siden som man kan delta på, og vi oppfordrer ungdommer til å arrangere egne aktiviteter og treff. Vi har lenge ønsket å tilrettelegge for en digital plattform for ungdom i målgruppen vår og nå er det mer aktuelt enn noen gang.

Vi håper dette vil bidra til å knytte Harstadungdom tettere sammen, både i den rare tiden vi er i nå og i fremtiden.

For å få tilgang til Discorden, følger man linken som er delt på Ungdommens Hus og Radio Harstad sine Facebook-sider.

Les om oss på våre hjemmesider her:

Discorden kan dere sjekke ut her: https://discord.gg/WPpfN5Y