10 kommuner i Troms er med i et nasjonalt rekrutteringsprogram hvor arbeidssøkende menn mellom 25 - 55 år tilbys et komprimert og forutsigbart utdanningsløp frem mot fagbrev som helsefagarbeider. Harstad kommune er stolt deltager i prosjektet og kanskje er akkurat DU den vi søker.

Om kurset

Nytt kull skal nå startes opp og vi søker etter nye menn som er mann nok til å vise omsorg og til ta en utfordring. Interessert? Ta en titt på vårt digitale informasjonsmøte med å følge lenken:

https://mennihelse.no/menn-i-helse-troms-digitalt-infomote-kull-2022/

Meld deg på til intervju med å følge lenken, eller ta eventuelt kontakt med din veileder i NAV ved ditt NAV kontor for hjelp til påmelding:

https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=NGU2YsMeYkmIaZtVNSedC2ETeKk39rpCmcSQYwGfveJUQVM5S1pITlZQQ0ZYR0FZUlpEMTdPNUJYTS4u

For de som melder sin interesse vil det bli gjennomført intervju. Etter intervju vil egnede og motiverte kandidater tilbys en 20 ukers veiledet praksisperiode som helserekrutt i kommunal helse og omsorgs tjeneste. Deretter er det sommerjobb og videre utdanningsløp frem mot fagbrev som helsefagarbeider.

 Vil du lese mer: Sjekk ut Menn i helse sin hjemmeside: https://mennihelse.no/

Er du vår neste mann? Grip muligheten! Kjenner du noen som fortjener muligheten? Tips han om Menn i helse!

Kontakt

Har du spørsmål om Menn i helse?

Kontakt fylkeskoordinator 

Renate Salangli
Tlf: 90 54 55 64
Mail: renate@mennihelse.no