Julejakten - en ny mulighet for å utforske turmulighetene i egen kommune og i regionen hver dag frem til jul! Grip sjansen og se hvilke perler nærområdet har å by på. Hver dag åpnes en ny luke med et nytt turmål i regionen, så gå de du kan og bli med i trekningen av fine premier. 

Digital konkurranse

Tirsdag 1.desember slippes den nye telltur.no-konkurransen i Midtre Hålogaland - Julejakten! Det vil komme 24 ulike turmål i regionen, hvorav tre turmål i hver av medlemskommunene. Hver dag frem mellom 1-24.desember vil det trekkes en heldig vinner blant alle som har sjekket inn på aktuelt turmål på kalenderlukedagen. Så her er det bare å snøre skoa på og gjøre seg klare til å ta seg en eller flere turer ut! 

Turene er enkle og er stedsnære, ingen av turene er lengre enn 2 km hver vei og de fleste er rundt 1,5 km t/r. Dette for å være lett å gjennomføre til tross for mørketid og snøfall. Tre dager i kalenderen slippes det to turer i to kommuner, dette for at det skal gå opp med tre turmål per kommune i løpet av 24 dager. 

Hvordan bli med

  • Last ned appen "Norgeskart friluftsliv (gratis) i Appstore/Google play.
  • Gå inn på telltur.no og lag en brukerprofil der. Om du allerede har allerede profil, sjekk at det står riktig friluftsråd på din bruker.
  • Gå så inn på https://www.telltur.no/friluftsrad/halogaland og meld deg på kokurransen "Julejakten 2020".
  • Finn de digitale turmålene i din kommune 
  • Vær oppmerksom på at det ikke er fysisk kode eller merke på alle steder. Når du er nærmere enn 50m fra turmålet vil du kunne "sjekke inn". Du får en melding om det via appen. Trenger du karthjelp undervegs, bruk appen og naviger deg fram til turmålet. 
  • Turmålene er åpne for registrering i 24 timer når kalenderluken til gitt turmål åpnes, så følg med på Facebook og Instagram. Fra 25.desember til 03.januar kjøres en romjulskonkurranse og alle turmål er åpne.
  • Ta gjerne bilder på turen og tagg med "julejakten2020" og "telltur + din kommune"

Premiering

Vi premierer en heldig vinnere hver dag frem mot jul og i romjulen. I romjulskonkurransen trekkes ni heldige vinnere som mottar hver sin bålpanne!