Du kan bruke fantasien din å lage fantastiske tegneserier. Vi har brukt hjemmesiden til lokus123. På lokus123 har vi brukt cartoonist. For å lære seg å lage tegneserie på cartoonist kan man se en video og ta lynkurs. De fra Gausvik skole har brukt programmet siden 5.klasse og de var veldig gode. For de som ikke hadde brukt det før var det lett å lære og vi kom fort igang.

I programmet finnes det muligheter til å lage tegneserie i fortid, nåtid og framtid. Man kan velge bakgrunner fra de forskjellige tidene. Det fins også personer som har med den tiden du skriver med. Fortid har riddere, Nåtid har vanlige mennesker, framtid har romvesen og fantasifolk. Du kan også tegne og skrive for fri hand og bytte farge på skriften eller ruten. Du kan endre høyde og bredde på figuren du legger til og du kan også endre hvordan vei de står og hvilket humør dem skal være i.


Mange av elevene i 7. klasse syntes det var en bra måte å jobbe med tegneserier. De fikk fort ideer om hvordan de skule lage tegneseriene sine.

 


Vi anbefaler dette programmet. Hilsen oss i 7. klasse.

Du kan se resultatet her.

Hilsen 7. klasse

Skrevet av Ruth og Håkon

Her finner du programmet for å lage tegneserier.

Tegneserier