Når Rockefår holder konsert, er det ikke hvilken som helst konsert. Det er offisielt plateslipp/låtslipp på sangene til Rockefår. 

Rockefår er invitert til UIT for å holde release-konserten hos dem, i foajeen. 

Bandet håper mange har anledning til å komme. Bandet har øvd i lang tid, vært i studio, spilt inn video - og er nå kjempeklar for rocketilværelsen. 

2. mai kl 11.15 på UIT Harstad, altså.

Rockefår har i lang tid vært en del av tilbudet til Harstad kulturskole, og består i dag av 11 voksne mennesker med ulike funksjonsnedsettelser.

De øver ukentlig på Harstad Fritidssenter, som en del av torsdagsklubben der. Medlemmene spiller alle instrumenter selv, slik som gitar, bass, trommer, keyboard, rytmeinstrumenter og sang. I tillegg er det tre instruktører som spiller sammen med dem under øvelser og konserter.

Gruppa har eksistert i cirka 25 år. Gruppa har gjort mange spillejobber rundt om i Harstad opp igjennom årene, alt fra Harstad fritidsklubb, Bakgården, Harstad kirke, UiT i Harstad og ulike private tilstelninger.. Bandets medlemmer viser stor spilleglede og engasjement spesielt når de får lov til å opptre for et publikum.

Gleden er musikk!