Harstad kommune i samarbeid  Midtre Hålogaland friluftsråd

Inviterer deg til deltakelse på Friluftsskolen i vinterferien 2.- 4. mars.
Et tilbud for deg i alderen 10 – 13 år (elever i 5.- 7. klasse)

Ingen deltakeravgift.

Om Friluftsskolen

Friluftsskolen er et konsept utviklet i et samarbeid mellom Friluftsrådenes Landsforbund og Den Norske Turistforening og arrangeres over hele landet i samarbeid mellom kommuner, lag og forening og friluftsråd. Friluftsskolen er et ferietilbud for barn og ungdom i alderen 10-13 år, hvor deltakerne får en introduksjon til ulike friluftsaktiviteter, med sikte på å legge grunnlag for friluftsliv som livslang fritidsaktivitet. Friluftsskolen arrangeres på dagtid kl 09:00 til 15:00 over tre dager og er et gratis tilbud.

Ledere

 Håkon Asvald

Sted: Folkeparken

Program

Mandag: Bli kjent-aktivitet, skileik, snøforming, iglobygging 

Tirsdag: Tur/ekspedisjon i nærområdet

Onsdag: Friluftsaktiviteter, skileik, snøforming, iglobygging

Påmelding og pris

Friluftsskolen er helt gratis, men vi har plassbegrensning på 15 deltakere, vi setter også opp venteliste.For påmelding, følg lenken og fyll ut informasjon. https://app.easyquest.com/q/m4KQg NB husk å trykk "send inn" etter at påmeldingsskjemaet er fylt ut. Dere vil så få en epost om at påmeldingen er registrert. Friluftsrådet sender i ettertid ut informasjon om man har fått plass eller om man står på venteliste.

Spørsmål kan sendes på

For påmelding send epost til kim.ingebrigtsen@narvik.kommune.no

Praktisk informasjon

Oppmøtetidspunkt er klokken 09.00 og dagene avsluttes klokken 15.00. Arrangør stiller med mat, om deltakerne mangler utstyr f.eks ski ømsker vi en tilbakemelding på dette . Deltakere må selv stille med varme klær, sekk og drikkeflaske. Nærmere informasjon sendes ut til alle deltakere en uke i forkant av arrangementet.

NB! Påmelding til Friluftsskolen innen 25. februar