Målet med prosjektet er at kommunen vår skal utvikles til en mer robust organisasjon gjennom å systematisk involvere  ansatte i den videre utviklingen av kommunen.

Som en del av dette arbeidet vil alle ansatte i kommunen i løpet av kommende uke motta forespørsel om å fylle ut et web-basert spørreskjema. Dette inneholder spørsmål om hvor stor innflytelse den enkelte ansatte opplever å ha over eget arbeid og hvorvidt ansatte kjenner til og deltar i kommunens innovasjonsarbeid. Med innovasjonsarbeid forstår vi alle store og små forbedringer, fornyelse eller forenklinger av kommunens tjenester og aktiviteter, eller nye og bedre måter å organisere arbeidet på.

Det er frivillig å delta i undersøkelsen. For at Harstad kommune skal få en oversikt og kunne måle effekter av arbeidet med å involvere ansatte er vi avhengig av at så mange som mulig velger å delta. Kommunen oppfordrer derfor alle ansatte til å svare på undersøkelsen.

Prosjektet er et samarbeid mellom Sola, Time, Harstad og Narvik kommune, og forskningsinstituttene IRIS (Stavanger) og Norut (Tromsø). Prosjektet gjennomføres på de betingelser som personvernombudet for norsk forskning har satt (Norsk samfunnsvitenskapelig datatjeneste). Alle besvarelser vil bli behandlet anonymt og rapporter vil bli gjort tilgjengelig for samtlige ansatte i kommunen når prosjektet er avsluttet. Alle innsamlede opplysninger anonymiseres når prosjektet er ferdigstilt (januar 2018).

Dersom du har spørsmål til selve undersøkelsen kan du kontakte:

Leankoordinator Jorun Ervik jorunn.ervik@harstad.kommune.no