Arbeidslaget i Harstad kommune ønsker å stimulere til økt bruk av kommunens fine natur. I sine lokaler ved Folkeparken lager arbeidslaget flotte benker som plasseres ut på offentlige plasser. Nå har vi en stor benk med plass til 10 personer, men hvor skal den stå?

Folkeparken har fått mye oppmerksomhet. Nå ønsker vi å gi oppmerksomhet til flere områder i kommunen. Tenk sommer eller vinter, kanskje begge årstider, og kom med forslag på hvor dette store bordet med 10 sitteplasser bør plasseres. Området bør være offentlig slik at alle kan benytte det. Får vi mange gode forslag kan det hende det kommer flere bord med benker. 

Benk 2.jpg

Arbeidslaget bestemmer til slutt hvor benken ender opp, men hvis vi får mange forslag på samme plass, kan det hende den havner akkurat der. Du kan komme med forslag frem til 20. februar 2019. Benken vil bli plassert ut så snart det praktisk lar seg gjøre, men avhenger av vær, føre og kapasitet. 

Du kan enten fylle ut skjemaet under, eller gå til vår Facebook-side og delta i diskusjonen der. 

Du kan også kjøpe en slik benk hvis du ønsker. Ta da kontakt direkte med arbeidslaget ved Øystein Rørvoll, mobil 907 65 950.