150 personer og 60 virksomheter fra landsdelen stiller under samme fane.

Viktig møteplass

Messa er den viktigste møteplassen for petroleumsbransjen, der man kan vise frem sine produkter, tjenester og møte kunder, samarbeidspartnere -  gamle, som nye. Messa har 70.000 besøkende i løpet av fire dager.

Beholde og utvikle

Fra Harstad deltar 20 bedrifter, og en delegasjon på 17 personer er til stede på messa.

For Harstad er det viktig å beholde og utvikle posisjonen som en ledende petroleumsby i nord, og Harstad kommune ønsker å bidra til dette. Driftsorganisasjonene for Aasta Hansteen og Johan Castberg er begge lagt til Harstad, og det begynner å vises at bransjen kommer nordover.

Tett program

Harstad kommune har et tett program og skal møte mange aktører, blant annet innen fornybar energi; dette som en del av Smart City-satsingen til Harstad.

Fra kommunen stiller ordfører Marianne Bremnes, rådmann Hugo Thode Hansen, næringssjef Bjørn Akselsen, rådgiver Olav Kjell Hæreid og kommunikasjonssjef Øivind Arvola.

Deltakere fra Harstad

Bedrifter som bidrar til Harstad sin stand: Lundin, Hamek, Teknor, KUPA, Harstad Elektro, Polarkonsult, Norbase, HALOE, UIT, Aker BP, Karsten Moholt, Force Technology, DNV-GL, OCTIO, Oljedirektoratet, PEAB Bogstrand, Scale Protection, Manoda og Brødrene Dahl.