En rekke programposter er satt opp. Du kan sjekke programmet her. Etterpå kan du sende påmelding via e-post til festivalen@harstad.kommune.no.  Skriv aktiviteten i emnefeltet og navn på deltakere i selve e-posten.

Mange av ukas aktiviteter finner sted i Folkeparken og vi oppfordrer alle til å benytte kommunens flotte friluftsområde.

Tufteparken er en inkluderende sosial are-na i like store grad som en treningspark, med et konsept utviklet slik at alle kan ut-føre alle grunnleggende øvelser uavhengig av treningsbakgrunn. Stort instruksjons-skilt følger konseptet.

Ta turen innom alle de 10 gapahukene i Fol-keparken og bli med i trekningen av en flott premie. Klippekort kan hentes i postkassen ved infotavla i Folkeparken.

UTDANNINGSFORBUNDET arrangerer medlemskveld mandag 5.september der Roger Finjord holder foredraget «Jakten på det gode laget».

TANKEVIRUS - anbefalt for deg som vil ha færre bekymringer. Tankevirus er når en negativ eller masete tanke gis for stor plass, og du ikke kommer ut av den onde sirkelen.
Sjekk programmet for tirsdag.

Harstad Orienteringslag arrangerer Stolpejakten 2022. Dette er orien-teringssportens lavterskeltilbud der du være med på å jakte stolper. Stangnes er et nytt område denne sesongen. Sammen med Sentrum/ Harstadåsen og Trondenes/ Hageby-en vil det utgjøre kartgrunnlaget som 70 stolper befinner seg.
Sjekk nettsiden stolpejakten.no Vi oppfordrer både store og små til å delta på dette. Stolpejakten avsluttes 16. oktober. En utmerket aktivitet også  for skoleklasser på tur.

PS! Seljestad barneskole har laget et internt program for alle sine ansatte gjennom hele festivaluka,. Felles frokost og lunsj, turer til Musvannet og Grunnvannet samt foredrag om arbeidsmiljø er noen av aktivitetene. Uka avsluttes med feiring av alle september-bursdagsbarn.

Last ned programmet her