Ordføreren inviterer også i år til romjulstreff, der målet er å friste studenter og andre som har tilknytning til Harstad å bosette seg her.

Harstad kommune legger til rette for en sammenkomst, der representanter fra bedrifter får møte studenter og andre interesserte, for å presentere sin bedrift og eventuelle fremtidige jobbmuligheter.

Vi har satt av 28. desember 2018 fra kl 1400 – 1600 på UiT campus Harstad.

Påmelding bedrifter

Vi ønsker å invitere inn forskjellige bedrifter slik at vi viser hvilken bredde Harstad har i sitt næringsliv. Det vil bli litt underholdning, noen ord fra ordføreren og lett servering i løpet av arrangementet. De bedriftene som vet at de skal rekruttere folk i løpet av 2019, vil om mulig få sjansen til en kort videopresentasjon, som blir vist for alle fremmøtte. Dette avtaler vi nærmere.

I fjor deltok over 30 bedrifter, og nærmere 90 studenter var påmeldt. Er dette noe for din bedrift? Meld deg på til meg, Per-Åge Nygård, mob 907 67 533 eller e-post per-age.nygard@harstad.kommune.no innen 10. desember. Ønsker dere en kort videopresentasjon, ta kontakt så tidlig som mulig slik at vi har tid til å organisere. Se også https://www.facebook.com/Romjulstreff/

Påmelding delgtakere

Vi har laget et eget skjema for påmelding for deltakere her.