Kreftforeningens Stafett for livet starter 7. september kl. 12.00 og varer til 8. september kl. 12.00.  Det er et 24-timers arrangement hvor man går sammen for å vise sin støtte med dem som er eller har vært berørt av kreft. Stafetten skal visualisere at det alltid bør være noen på banen for den som er syk.

- Jeg har opprettet et lag som heter « Tunga rett i munnen», sier avdelingsleder Ingeborg Skjervum ved Enhet for helse og mestring.

- Dette er et åpent lag i samarbeider med Munn- og halskreftforeningen Nord Norge, Harstad kommune, Helse og Mestring og avdeling Aktivitetssentrene. Alle kan melde seg på ved å gå inn på https://pamelding.stafettforlivet.no/stafett/

- Velg Harstad og velg laget «Tunga rett i munnen». Hvis noen vil at jeg skal melde dem på så kan jeg gjøre det, sier Skjervum, og legger til: 

Bli med, gå 1 runde eller så mange du vil, gå om natta eller om dagen, vi har telt og varme og det blir masse underholdning og god stemning. Dette er et flott arrangement og det er stemningsfullt å delta.