Ressurssenter for ungdomstrinnet

Nå kan de som går i 7. klasse med særskilt store tilretteleggingsbehov søke plass ved ressurssenteret ved Seljestad ungdomsskole.

Seljestad skole drone 2018

- Vi tar nettvett blant unge på alvor

Undervisning i nettvett, tverrfaglig samarbeid med politi, enheter og etater, et godt og mobilfritt skolemiljø samt gode helsetjenester er noe av det Harstad kommune gjør for å forebygge krenkende adferd på nett.

Kommunalsjef Henry Andersen. Foto: Øivind Arvola

Ungdataresultater Harstad 2018

I mars svarte ungdom i Harstad på viktige sider ved deres livsstil og levekår i kommunen. Nå er resultatene klar. Rapporten vil bli presentert på et åpent møte på UiT i Harstad onsdag 25. april 2018 kl.14.00-15.30.

Ungdomsskolene i Harstad skal gjennomføre en ny undersøkelse blant elevene i regi av Ungdata. Illustrasjonsbilde. Foto: Øivind Arvola

Informasjonsmøte om skolen

Informasjonsmøte for interesserte elever og foreldre
Tirsdag 23.01 kl. 1800 i biblioteket på Stangnes ungdomsskole
Søknadsfrist 2018-2019: 16. februar, 2018

Skolemiljøknappen

Knappen gjørde det mulig for elever/foresatte/andre å melde fra om mobbing/krenkende oppførsel eller om at skolemiljø som ikke oppleves trygt og godt.