Politisk plattform og valgteknisk avtale 2019-2023:

Arbeiderpartiet, Senterpartiet, KrF, Venstre, og SV har inngått avtale om politisk plattform og valgteknisk samarbeid for perioden 2019 - 2023.

- Vi tar nettvett blant unge på alvor

Undervisning i nettvett, tverrfaglig samarbeid med politi, enheter og etater, et godt og mobilfritt skolemiljø samt gode helsetjenester er noe av det Harstad kommune gjør for å forebygge krenkende adferd på nett.

Kommunalsjef Henry Andersen. Foto: Øivind Arvola

Ungdataresultater Harstad 2018

I mars svarte ungdom i Harstad på viktige sider ved deres livsstil og levekår i kommunen. Nå er resultatene klar. Rapporten vil bli presentert på et åpent møte på UiT i Harstad onsdag 25. april 2018 kl.14.00-15.30.

Ungdomsskolene i Harstad skal gjennomføre en ny undersøkelse blant elevene i regi av Ungdata. Illustrasjonsbilde. Foto: Øivind Arvola

Informasjonsmøte om skolen

Informasjonsmøte for interesserte elever og foreldre
Tirsdag 23.01 kl. 1800 i biblioteket på Stangnes ungdomsskole