- Vi tar nettvett blant unge på alvor

Undervisning i nettvett, tverrfaglig samarbeid med politi, enheter og etater, et godt og mobilfritt skolemiljø samt gode helsetjenester er noe av det Harstad kommune gjør for å forebygge krenkende adferd på nett.

Kommunalsjef Henry Andersen. Foto: Øivind Arvola

Visma Flyt Skole

Her finner du informasjon om Visma Flyt skole.

Ungdataresultater Harstad 2018

I mars svarte ungdom i Harstad på viktige sider ved deres livsstil og levekår i kommunen. Nå er resultatene klar. Rapporten vil bli presentert på et åpent møte på UiT i Harstad onsdag 25. april 2018 kl.14.00-15.30.

Ungdomsskolene i Harstad skal gjennomføre en ny undersøkelse blant elevene i regi av Ungdata. Illustrasjonsbilde. Foto: Øivind Arvola

Oversikt over skriftlig eksamen våren 2018

10.trinn gjennomfører våren 2018 skriftlig eksamen og lokalgitt eksamen (muntlig). Oversikt oversikt over datoer for de ulike eksamen finner dere nedenfor.

Eksamen2