Vaagsfjordens perlepris ble delt ut til Rune Brenna. Foto: Øivind Arvola

Fredag 27. oktober ble årets medarbeiderpris i Harstad kommune delt ut. Det skjedde på Bergseng bo- og servicesenter; et av byggene som årets prisvinner har ansvar for som vaktmester. 

Det ble servert kaffe og kake til de fremmøtte, og det var en avholdt prisvinner som kunne ta imot heder, ære, diplom og et bilde signert kunstneren Truder Lind Oftedal. 

Vaagsfjordens perlepris-1.jpg

Rådmann Hugo Thode Hansen delte ut prisen, og la vekt på at det var en populær kandidat som til slutt ble valgt. 

Formålet med prisen er å hedre en kollega som gjør en spesiell innsats i og for kommunen. Harstad har rundt 2200 ansatte, og årets vinner er den åttende i rekka.

Brenna har vært nominert til prisen de tre siste årene.

- Han er positiv og svært serviceinnstilt; hyggelig, hjelpsom og sprer mye glede. Han ser også løsninger når vi andre står fast. Han bidrar også langt utover hva folk forventer, og stiller gjerne opp som julenisse på egen avdelings julebord, het det i begrunnelsen til juryen. 

- Dette var overraskende. Jeg visste ikke jeg var nominert en gang, sier Rune Brenna da det ble klart at det var han som fikk prisen i år. Det skjedde i september, under årets HMS-festival.

Det er en jury som har plukket ut Brenna som vinner, men selv tror han de har lagt vekt på at han er positiv og hjelpsom.
- Ingenting er umulig; det tar bare litt lenger tid, sier han, og skryter av kommunen som arbeidsgiver.
- Den er veldig flott. Helt kanon.

Vaagsfjordens perlepris-3.jpg

Rådmann Hugo Thode Hansen delte ut ptisen. Foto: Øivind Arvola