Hopp til toppmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
28. feb. 2021 kl. 00:21

KORONA: Her finner du all info og alle tiltak fra kommunen angående koronaviruset

Les alt på www.harstad.kommune.no/korona
24. februar:

Søk barnehageplass innen 1. mars

Søknadsfristen til årets hovedopptak for alle barnehager i Harstad kommune er 1. mars. Les mer

Den kulturelle spaserstokken

Spaserstokklogo.jpgDen kulturelle spaserstokken (DKSS) er en nasjonal kultursatsing som har som mål å sørge for profesjonell kunst- og kulturformidling av høy kvalitet til eldre. I Harstad Kommune administreres ordningen av kulturrådgiver, i tett samarbeid med representanter fra Helse og omsorg.

Tilbudet består blant annet av konserter og andre arrangementer og aktiviteter på byens sykehjem, omsorgsboliger og aktivitetssente og støtte til prosjekter eller arrangement som bidrar til økt kulturtilbud til byens eldre.

Kontakt:
Maren Aurebekk Tlf. 77 02 62 64

 

 

AKTUELT:

Spaserstokkturné med Trond Trudvang denne uken

Denne høsten slapp Trond Trudvang sitt tredje album «Sola i ryggen», og nå er han klar for en førsteklasses turné for Den kulturelle spaserstokken i Harstad. Benytt anledningen til å besøke kjente og kjære, og få med dere konserten sammen. Trond selv sier at han satser på Beatles-tilstander!

Foto - Svein Finneide

Spaserstokkonserter i festivaluken

Under arbeidsmiljøfestivalen arrangeres det en rekke konserter i regi av Den kulturelle spaserstokken. Kom innom en eller flere av dem for stemningsfulle og musikalske opplevelser!

Opera colvill

Allsang på Odden

Som en del av kommunens arbeidsmiljøfestival feirer vi at Harstad har blitt en syngende kommune og inviterer til Allsang på Odden mandag 21. september kl. 16:30.

svalekor

HAPPY FORTIES 2. og 3. september

Den kulturelle spaserstokken presenterer i samarbeid med Kultur i Troms forestillingen Happy Forties med Ann-Sofie Godø og Ola Marius Ryan.

Happy 40sliten

Historisk busstur med X-35 og Frode Bygdnes tirsdag 25. august

Tirsdag den 25. august arrangerer Den kulturelle spaserstokken i samarbeid med Rutebilhistorisk forening en busstur fra fortiden. Turen vil gå gjennom Harstads gater i den flotte veteranbussen X-35. Om bord i bussen vil Frode Bygdnes fortelle historier fra Harstads nære og fjerne fortid.

 

 

X-35 bussenliten

Miniturnè med Marthe Valle

3. og 4.oktober er vi så heldige å få noen konserter med Marthe Valle i Den kulturelle Spaserstokken.   

Foto:  asamaria.com

Festspillene Gull

Under Festspillene i Nord-Norge 2014 lansertes en ny programpost - Festspillene Gull.

Les mer

Per Vollestad - Illegale sanger