Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Aktuelt

Informasjon i forhold til streik

På grunn av streiken er skolen stengt for elever fra og med mandag 4. juni.
Vi vil holde denne siden oppdatert ved endringer.
streik2012

Besøksdagen er utsatt

Fredag 1. juni skulle alle berørte elever besøke sin nye skole. Dette blir utsatt pga streiken. Ny dato kommer senere. Det vil derfor være vanlig skole denne dagen.

Informasjon i forhold til streik

Med forbehold om at streiken fortsetter ut i neste uke, kan skolen/SFO bli stengt på kort varsel. Info om dette vil komme.

Informasjon i forhold til streik

Ansatte ved SFO på Seljestad barneskole har blitt tatt ut i streik. Dette medfører at vi ikke har kapasitet til å ta imot alle barna på SFO. 2. og 3. klasse vil ikke få SFO tilbud så lenge streiken varer. Vi vil heller ikke åpne SFO før klokken er 07.30.

FØLG MED I MEDIA!
sfo

Til elever som fra høsten av skal begynne på Seljestad barneskole

Fredag 1.juni skal vi ha besøksdag på din nye skole. Vi ønsker deg velkommen til vår skole.

Dagen begynner på din gamle skole. Har du SFO starter du der.

Omtrent kl. halv ni kommer det en buss som kjører deg inn til Seljestad. Her vil du møte dine nye klassevenner. Vi slutter skoledagen på Seljestad barneskole ca. kl. 1300, og en buss vil deretter kjøre deg tilbake til Harstad skole der noen av dere vil fortsette på SFO. De andre får gå hjem derfra.
bli_kjent

Dersom det blir streik

Informasjon i forhold til streik.

Dere har sikkert fått med dere i media meklingen i KS-oppgjøret. Dette har nå ført til streik som startet i dag torsdag 24.05.12.
Hvis streiken vedvarer vil ansatte fra vår SFO bli tatt ut i streik fra og med tirsdag 29.05.12. Dette vil føre til at vi ikke har kapasitet til å ta imot alle barna på SFO. Vi har derfor valgt slik at 2. og 3. klasse ikke kan få SFO tilbud så lenge streiken varer. Vi vil heller ikke åpne SFO før klokken er 07.30.

Det vil for dere foresatte si at dere må hente barna deres etter skoletid. 1. klasse vil ha tilbud om SFO i denne perioden, men blir flere ansatte tatt ut i streik må vi da se på tilbudet videre.

FØLG MED I MEDIA!
sfo

Spente førskolebarn

9. mai møtte mange spente barn og foreldre på Seljestad barneskole. Barna har førskoledager. Til høsten skal de begynne i 1. klasse. Trykk på overskriften for å se noen bilder.
Forskole 004

Bli kjent dager

Velkommen til bli kjent dager 9. og 10. mai. Elevene må ha med seg uteklær og matpakke. De får melk på skolen.
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |