Om cookies A A A Høy kontrast RSS YouTube Flickr
AvtaleGiro/eFaktura Meld deg som frivillig Organisasjon Kontaktinfo Nettkart English
Harstad kommune
Logo Trygge lokalsamfunn/Safe Community
Du er her: Hjem

Stort engasjement på Bjarkøy om fremtidas muligheter

Målet er å øke antall arbeidsplasser samt legge til rette for ny næring på øyene nord i Harstad kommune; i det som var Bjarkøy kommune.

Folkemøte Bjarkøy
Folkemøte Bjarkøy

Næringsrådgiver Per-Åge Nygård i Harstad kommune er svært fornøyd etter helgas folkemøte om øyrikets fremtidige muligheter. Målet er å øke antall arbeidsplasser samt legge til rette for ny næring på øyene nord i Harstad kommune; i det som var Bjarkøy kommune.

Mulighetsstudiet

Nesten 70 personer var på plass i forsamlingshuset Trudvang på Bjarkøy lørdag. Bakgrunnen er at kommunen nå gjennomfører en mulighetsstudie som en del av det kommende næringsplanarbeidet, som skal være ferdig i løpet av året.

Historisk

- Trudvang var i sin tid møteplass i forbindelse med næringsplanarbeidet i gamle Bjarkøy kommune, og det var ekstra artig å samle såpass mange på samme plass for å diskutere mulighetsbildet for øyriket, sier Nygård.

Konstruktivt

- Det var et veldig godt og konstruktivt møte med stort engasjement, sier ordfører Marianne Bremnes, som også deltok på møtet.

- Dette kan vi få mye ut av, og  jeg gleder meg til å se på innspillene som kom under møtet. Jeg er sikker på at det er mange nye ideer som vi må se mer detaljert på.

Viktig for regionen

Også næringssjef Bjørn Akselsen var fornøyd.

- Det var fantastisk godt oppmøte, både fra innbyggere, feriehuseiere. Dette blir nyttige innspill til vårt videre arbeid med næringsutvikling i regionen, sier Akselsen og legger til:

- Øyriket er særdeles viktig for harstadregionens posisjon i viktige nasjonale næringer, særlig innen havbruk og reiseliv. Innenfor disse vil det skje mye i årene som kommer.

Flere bilder finner dere her: https://www.flickr.com/photos/harstadkommune/albums/72157689837854072

29. januar 2018
Sist oppdatert: 2. februar 2018
Powered by CustomPublish AS