Marthe Valle Banner photo.jpg

Den samfunnsengasjerte og hjertevarme artisten er i hjembyen og framfører nå konserter med en blanding av kjente og kjære tekster, samt noen av hennes egne nye. 

Valle er i vinden med ny musikk og slipper flere nye låter denne våren. «Fader Vår» som ble gitt ut i desember 2016, ble radiolistet rett etter jul. Denne var en del av Valles prosjekt med å sette musikk til Sølvi Ytterstads sterke tekster, noe som også ble en konsert under Festspillene i Nord-Norge 2015.

Denne sommeren er Harstadjenta allerede lansert for blant annet Kråkeslottfestivalen på Senja og kulturkirken Jakob i Oslo.

Marthe Valle har engasjert seg i samfunnsdebatten både når det gjelder den pågående flyktningsituasjonen i Europa og menneskerettighetsspørsmål. Som sykepleier deltok hun også direkte i hjelpearbeidet med den akutte flyktningsituasjonen i Hellas høsten 2015. Valle er for tiden bosatt i Bergen.

Den Kulturelle spaserstokken i Harstad kommune gleder seg til å presentere denne varme og poetiske artisten og låtskriveren, med tankefulle, rørende tekster om hverdagen, livet og kjærligheten.

Konsertene blir på Kveldssol, Bjarkøy, Stangnes, Slottet og Bergsodden sykehjem, på aktivitetssentrene på Sama og i Kanebogen, samt Knorrebakken boenheter fra mandag 10. april til onsdag 12. april. Velkommen spesielt til beboere, pårørende, ansatte og hjemmeboende eldre i kommunen!

 

Mandag 10. april

11:00 Kveldssol sykehjem

12:30 Kanebogen Aktivitetssenter

17:00 Bjarkøy sykehjem

 

Tirsdag 11. april

11:00 Sama Aktivitetssenter

12:30 Stangnes sykehjem

17:00 Slottet sykehjem

 

Onsdag 12. april

11:00 Bergsodden sykehjem

13:00 Knorrebakken boenheter

17:00 Bergseng bo- og servicesenter