error_outline
09. juli kl. 07:53

Sentralbord og servicetorg har sommertid. Åpent fra kl 9-15 i perioden 9.juli - 12. august

Les mer clear

Informasjon om muligheten for å abonnere på nyhetsbrev fra Harstad kommune.

For å abonnere på ett av våre nyhetsbrev trenger vi at du oppgir e-postadressen din (dette er den adressen du ønsker at vi skal sende nyhetsbrevet til). Du kan lese vår personvernerklæring på følgende side. Denne e-postadressen benyttes ikke til noe annet enn dette nyhetsbrev, og vil bli slettet fra våre systemer hvis du bestemmer deg for at du ikke ønsker å motta nyhetsbrevene lenger.

Vil ikke motta lenger

Du kan når som helst velge å ikke motta nyhetsbrevene lenger. Alle brev vi sender ut inneholder en lenke som lar deg fjerne deg fra våre lister. Du kan også ta kontakt med redaksjonen i Harstad kommune for å melde deg av nyhetsbrevet vårt.

E-post:
Navn: